reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
MalaMi haha, bedzie wyzerka :-D

3jvzej28158pdnea.png

Viola maleńka super i wykonana mamusia ☺

Co do ubranek to chyba na wyjście ze szpitala długi rękaw i kocyk czy tam rozek bo dziecku brak jeszcze zdolności termoregulacji a przyzwyczajony do temp ok 37 stopni w brzuchu A potem to tak jak Kulcia pisze zależy od pogody też sobie nie wyobrażam malucha kisić jak na zewnątrz 30 stopni.

Anka jak tam badania? Obiadki dietetyczne dostajesz? U mnie obiady nawet w miare. Sporadyczne coś dziwnego się trafi. Za to sniadania i kolacja to porażka.
Dziś miałam usg szyjki Tak raz w tym mnie badają i ok jest nie skraca się. Dalej lezymy

Nie wiem jakie wyniki bo nikt u mnie nie był od obchodu. Spotkałam swoją ginke i miała iść sprawdzić i przypadła. Na wieczornym obchodzie też się pewnie za dużo nie dowiem.... Bie wiem co mam jeść i pić więc sama sobie jakąś tam dietę wprowadzilam

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry