reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Aniu ze mną na sali leżała dziewczyna 35 tydz z podejrzeniem cukrzycy i jej robili panel cukrzycowy czyli badali jej cukier z palca przez dobę po posiłkach Potem miała krzywą cukrową i na czczo bylo ok a te dwa pomiary miala troszkę podwyższone. Stwierdzili nietolerancje glukozy Konsultacja z dietetykiem, dieta i do domu

reklama
Ale cisza :-)

Ada skonczyla dzis pol roku :-)
Ale nadal ma w nosie mm, kupilam probki hippa

3jvzej28158pdnea.png

India najlepszego dla Adki[emoji323][emoji322][emoji512][emoji323][emoji253][emoji322][emoji122]
Uparta dziewczynka:)
Napisz do nich wiadomość

Anka pewnie wypuszczą Was do domku. Tylko uważaj na słodkie.

Kasia ślicznotka mała, ja nir pamiętam mojej takiej małej.

Mi przyszła kiecka na chrzciny ,za duża

Viola noo i tak powinno być, że leżaczek się sparawdza:)

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Marysia, dzieki.

Walnelabym im negatywa na allegro, ale zamieszcze neutralny. Reklamowac noe bede, bo sie nie oplaca. Kosztowalo zlotowke + wysylka

3jvzej28158pdnea.png

u nas dzis tak pieknie i cieplo ze poszlismy na spacer. mala w chuste (musze kupic dluga) maly na nogach. ostatnio coraz mniej w wozku jezdzi [emoji4] kupilam w lumpku narzute grubsza na lozko to bedzie na trawke na lato [emoji28]

reklama
Do góry