reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Dzieki Ola, zapiekanke podobna jedlismy w poniedzialek :-)
Juz wyjelam mielone na spagetti :-*

3jvzej28158pdnea.png

reklama
Hejka, na nic nie mam czasu. Juz sama z Jasiem jestem i chwilami głodna chodzę, bo Jasio to typ który chce tylko być noszony. No i awanturnik z niego, ale i tak jest przekochany ;)
fizycznie daje rade, a psychicznie jestem wykończona, teraz wszystko na mojej głowie, dom, Mały, chrzciny, opłaty, zakupy itp, myślałam ze bedzie trochę łatwiej.
Z mężem tez średnio ostatnio, teściowa mnie do szału doprowadza. Nie mam nawet czasu napisać wam dokładnie co u nas. Eh plus jest taki, ze ostatnio do fryzjera skoczylam i całkowicie fryzurę zmieniłam, mąż nawet nie wie hehe ;p

Ściskam was ;*

Napisane na ASUS_Z00ED w aplikacji Forum BabyBoom

Nuska, poczatki sa trudne, a Ty jeszcze sama musisz podolac nowej roli, ale dasz rade, bedzie coraz lzej. Ja tez mam ezglemplarz do noszenia :-)

3jvzej28158pdnea.png

Hej cioteczki :*
Nuśka na pocieszenie Ci powiem,że ja też musze Ade ponosić bo inaczej nie uśnie. Tzn usypia przy cycku np ja ją do łóżeczka a ta oczy jak 5 zł i dawaj od nowa. podziwiam Cię Nuśka ,że sama ogarniasz. Mój R jest na urlopie ojcowskim te 2 tygodnie i mega mi pomaga. No ale jeszcze tydzień i się skończy :p A Twój mąż nie może wziąć tego urlopu?
Mnie dla odmiany mama do szału doprowadza mimo,że my na odległość 160 km jesteśmy to potrafi mnie nieźle wkurzyć. Była u nas kilka dni to myślałam,że oszaleje.
Hustawka ta bright stars co Was o nią pytałam okazała się strzałem w dziesiątke. Tylko musze podkładać coś Adce bo wpada za bardzo do środka. Ale ogólnie to potrafi i godzinę przeleżeć w niej :)
Anka i Dorcia trzymam kciuki za Was kochane :* :)
18.jpg
19.jpg

Załączniki

• 18.jpg
    18.jpg
    57,1 KB · Wyświetleń: 183
  • 19.jpg
    19.jpg
    66 KB · Wyświetleń: 178
Hejka
Ada jaka malutka :-) juz zapomniałam [emoji6] śliczna :-) :-)

Nuska podziwiam za ogarnianie samej... poczatki ciezkie, ja jrszcze baby blues mialam ale maz w domu. A co sie dzieje miedzy Wami nie tak??

Pochwale sie wam nowym lezaczkiem Amelki- powiem Wam to jest to! O takie cos mi chodzilo, mala posiedziala w nim bez problemu pół godziny, bawila sie a w tamtym starym to 5min nie posiedziala. No i w tym ją spokojnie bede karmiła.

relgh371tsldyf8u.png

reklama
Nuska z dnia na dzien bedzie lepiej[emoji5]
moj egzemplarz nie bardzo na rekach chyba ze w pionie. nawet nie pasi jak ja trzymam na rekach do karmienia. Wkoncu do uzytku poszla poducha do karmienia i karmimu sie spod pachy. moja krolewna dlugasna sie robi

Do góry