reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Dzieki Ola, zapiekanke podobna jedlismy w poniedzialek :-)
Juz wyjelam mielone na spagetti :-*

3jvzej28158pdnea.png

reklama
Hejka, na nic nie mam czasu. Juz sama z Jasiem jestem i chwilami głodna chodzę, bo Jasio to typ który chce tylko być noszony. No i awanturnik z niego, ale i tak jest przekochany ;)
fizycznie daje rade, a psychicznie jestem wykończona, teraz wszystko na mojej głowie, dom, Mały, chrzciny, opłaty, zakupy itp, myślałam ze bedzie trochę łatwiej.
Z mężem tez średnio ostatnio, teściowa mnie do szału doprowadza. Nie mam nawet czasu napisać wam dokładnie co u nas. Eh plus jest taki, ze ostatnio do fryzjera skoczylam i całkowicie fryzurę zmieniłam, mąż nawet nie wie hehe ;p

Ściskam was ;*

Napisane na ASUS_Z00ED w aplikacji Forum BabyBoom

Nuska, poczatki sa trudne, a Ty jeszcze sama musisz podolac nowej roli, ale dasz rade, bedzie coraz lzej. Ja tez mam ezglemplarz do noszenia :-)

3jvzej28158pdnea.png

Hej cioteczki :*
Nuśka na pocieszenie Ci powiem,że ja też musze Ade ponosić bo inaczej nie uśnie. Tzn usypia przy cycku np ja ją do łóżeczka a ta oczy jak 5 zł i dawaj od nowa. podziwiam Cię Nuśka ,że sama ogarniasz. Mój R jest na urlopie ojcowskim te 2 tygodnie i mega mi pomaga. No ale jeszcze tydzień i się skończy :p A Twój mąż nie może wziąć tego urlopu?
Mnie dla odmiany mama do szału doprowadza mimo,że my na odległość 160 km jesteśmy to potrafi mnie nieźle wkurzyć. Była u nas kilka dni to myślałam,że oszaleje.
Hustawka ta bright stars co Was o nią pytałam okazała się strzałem w dziesiątke. Tylko musze podkładać coś Adce bo wpada za bardzo do środka. Ale ogólnie to potrafi i godzinę przeleżeć w niej :)
Anka i Dorcia trzymam kciuki za Was kochane :* :)
18.jpg
19.jpg

Załączniki

• 18.jpg
    18.jpg
    57,1 KB · Wyświetleń: 180
  • 19.jpg
    19.jpg
    66 KB · Wyświetleń: 175
Hejka
Ada jaka malutka :-) juz zapomniałam [emoji6] śliczna :-) :-)

Nuska podziwiam za ogarnianie samej... poczatki ciezkie, ja jrszcze baby blues mialam ale maz w domu. A co sie dzieje miedzy Wami nie tak??

Pochwale sie wam nowym lezaczkiem Amelki- powiem Wam to jest to! O takie cos mi chodzilo, mala posiedziala w nim bez problemu pół godziny, bawila sie a w tamtym starym to 5min nie posiedziala. No i w tym ją spokojnie bede karmiła.

relgh371tsldyf8u.png

reklama
Nuska z dnia na dzien bedzie lepiej[emoji5]
moj egzemplarz nie bardzo na rekach chyba ze w pionie. nawet nie pasi jak ja trzymam na rekach do karmienia. Wkoncu do uzytku poszla poducha do karmienia i karmimu sie spod pachy. moja krolewna dlugasna sie robi

Do góry