reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

nawet jak mu mowie zeby cos zrobil to raz zrobi a kilka nie. Cypriana do spania ogarnie(kapiel mleko itp.). szkoda gadac.

reklama
To i tak dobrze , moj przy dzieciach nie bardzo tz przy starszych tak robi z nimi zadania sprawdza itd.. a przy Milenie to tylko na samym początku kąpał ją ze mną wstawał zrobic mleko w nocy ., teraz nic , ale za to co mu powiem w week w domu zrobi , do tego remonty , i duzo pracuje od 8h-19h wiec niw mogę wymagać zeby w domu robił jeszcze bez przesady ... jest zmęczony , takze wieczor jeszcze mu masaż robie ;) ...
ale jestem za jeśli chodzi o podział obowiązków ale są limity .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Podzial obowiazkow podzialem, ale uwazam, ze kazdy zasluguje na chwile czasu tylko dla siebie, zeby sie zresetowac

3jvzej28158pdnea.png

India zdrowiej szybko :)
Ja mam obiad na 3 dni z glowy :p

Ja tez sie z moim klocilam, o sprzątanie, o pierdoly. Od kiedy ja zmieniłam prace i odpuscilismy staranie to jest zupelnie inaczej. A teraz jak Wika w drodze to juz w ogole. No fakt czasem sie proszę 3 razy o cos no ale tez pracuje. Stara się. No ale tez rozmawiamy a wcześniej albo sie zloscilam i krzyczalam, albo wychodziłam z domu. Także ten...

Mozecie rozwiać moje mysli,szczególnie Kulcia bo ma sierpniowego Malucha. Moze ktores z waszych dzieci starszych urodzilo sie latem. Jak ubierac dziecko? Niektóre dziewczyny nie kupuja na sierpień body z krotkim rekawem bo dziecko musi miec ciepło po urodzeniu. No ale nie wyobrażam sobie zeby w sytuacji upalnych dni ubierac Mala w długie pajace. No jak jest chłodniej to wiadomo. Ale rozkminke mam nad tym od 3 dni. A jak juz mecze Was pytaniami to jaka gramatura minky jest dobra? Kiedys ktoras pisała ale zapomniałam.

Gramatura najwyższa :)

Ja urodziłam ósmego sierpnia i potem były mega upały. Ja ubieralam i ubieram tak jak siebie . Jak igi miał dwa tygodnie to się zaczęły temperatury powyżej 30 stopni to same body na krótki rękaw. Pamiętam jak dokładnie kończył te dwa tygodnie byliśmy nad wodą to w samym pampersie leżał:) ostatnio na snapie o tym pisalysmy jak porównanie igiego i Tymon a było :) igi zawsze cienko ubrany

Napisane na Lenovo TAB 2 A10-70L w aplikacji Forum BabyBoom

India- chciałaś szybki przepis na obiad ....
U nie to akurat na kolacje dziś bedzie Bo u mnie obiady wszyscy poza domem ( oprócz mnie i mileny lol)
Makaron ( ugotowany wcześniej )
Boczek
Papryka
Śmietana
Groszek
Kukurydza
Troche mleka
Cebula
Pieprz
Sól
Parmezan
Wszystko wymieszać w brytfance posypać parmezanem i na 180• na 45mn ...
Możesz urzyc inne warzywa ;)

7f8566db489a112b5709867b73175fe1.jpg

Ola magda ty kolacje o 12 szykujesz? kurde ja nawet obiadu nie zaczelam robic! ba! nawet nie wiem co dzisiaj bedzie na obiad xd

reklama
Magda - bo u mnie nie ma obiadu , dzieci jedza w szklole a maż w restauracji , tylko wieczor jemy razem ;) i zeby mieć spokój robie wcześniej , No ale nie zawsze mi sie to udaje ....
KulCia oni maja makaron grattin a ja mam sałatkę i jajko na twardo to cie pocieszę , witaj w klubie ;)

Do góry