reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

nawet jak mu mowie zeby cos zrobil to raz zrobi a kilka nie. Cypriana do spania ogarnie(kapiel mleko itp.). szkoda gadac.

reklama
To i tak dobrze , moj przy dzieciach nie bardzo tz przy starszych tak robi z nimi zadania sprawdza itd.. a przy Milenie to tylko na samym początku kąpał ją ze mną wstawał zrobic mleko w nocy ., teraz nic , ale za to co mu powiem w week w domu zrobi , do tego remonty , i duzo pracuje od 8h-19h wiec niw mogę wymagać zeby w domu robił jeszcze bez przesady ... jest zmęczony , takze wieczor jeszcze mu masaż robie ;) ...
ale jestem za jeśli chodzi o podział obowiązków ale są limity .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Podzial obowiazkow podzialem, ale uwazam, ze kazdy zasluguje na chwile czasu tylko dla siebie, zeby sie zresetowac

3jvzej28158pdnea.png

India zdrowiej szybko :)
Ja mam obiad na 3 dni z glowy :p

Ja tez sie z moim klocilam, o sprzątanie, o pierdoly. Od kiedy ja zmieniłam prace i odpuscilismy staranie to jest zupelnie inaczej. A teraz jak Wika w drodze to juz w ogole. No fakt czasem sie proszę 3 razy o cos no ale tez pracuje. Stara się. No ale tez rozmawiamy a wcześniej albo sie zloscilam i krzyczalam, albo wychodziłam z domu. Także ten...

Mozecie rozwiać moje mysli,szczególnie Kulcia bo ma sierpniowego Malucha. Moze ktores z waszych dzieci starszych urodzilo sie latem. Jak ubierac dziecko? Niektóre dziewczyny nie kupuja na sierpień body z krotkim rekawem bo dziecko musi miec ciepło po urodzeniu. No ale nie wyobrażam sobie zeby w sytuacji upalnych dni ubierac Mala w długie pajace. No jak jest chłodniej to wiadomo. Ale rozkminke mam nad tym od 3 dni. A jak juz mecze Was pytaniami to jaka gramatura minky jest dobra? Kiedys ktoras pisała ale zapomniałam.

Gramatura najwyższa :)

Ja urodziłam ósmego sierpnia i potem były mega upały. Ja ubieralam i ubieram tak jak siebie . Jak igi miał dwa tygodnie to się zaczęły temperatury powyżej 30 stopni to same body na krótki rękaw. Pamiętam jak dokładnie kończył te dwa tygodnie byliśmy nad wodą to w samym pampersie leżał:) ostatnio na snapie o tym pisalysmy jak porównanie igiego i Tymon a było :) igi zawsze cienko ubrany

Napisane na Lenovo TAB 2 A10-70L w aplikacji Forum BabyBoom

India- chciałaś szybki przepis na obiad ....
U nie to akurat na kolacje dziś bedzie Bo u mnie obiady wszyscy poza domem ( oprócz mnie i mileny lol)
Makaron ( ugotowany wcześniej )
Boczek
Papryka
Śmietana
Groszek
Kukurydza
Troche mleka
Cebula
Pieprz
Sól
Parmezan
Wszystko wymieszać w brytfance posypać parmezanem i na 180• na 45mn ...
Możesz urzyc inne warzywa ;)

7f8566db489a112b5709867b73175fe1.jpg

Ola magda ty kolacje o 12 szykujesz? kurde ja nawet obiadu nie zaczelam robic! ba! nawet nie wiem co dzisiaj bedzie na obiad xd

reklama
Magda - bo u mnie nie ma obiadu , dzieci jedza w szklole a maż w restauracji , tylko wieczor jemy razem ;) i zeby mieć spokój robie wcześniej , No ale nie zawsze mi sie to udaje ....
KulCia oni maja makaron grattin a ja mam sałatkę i jajko na twardo to cie pocieszę , witaj w klubie ;)

Do góry