reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Śliczna Ada :-) wszystkiego najlepszego :-) India jyz wszystko na chrzciny przygotowane??
To co z zamiaru przestania kp na pół roczku narazie nici?? :-)

U nas dziś też śliczna pogoda :-)

relgh371tsldyf8u.png

Viola, wszystko mamy ogarniete. W niedziele msza, obiad i po wszystkim.
Jeszcze do spowiedzi dziś :-D

A z tym karmieniem to masakra, bedzie problem

3jvzej28158pdnea.png

India ale ona piękna :) Sto lat Adulku :*
My byliśmy dziś załatwiać z chrztem i mamy 28 maja :) restauracja już też zarezerwowana. Udało się nam wbić w ostatnim momencie tam gdzie chciałam bo komunie w maju i ciężko już coś znaleźć.

Do kogo ja mam napisać ze nie dostaje w ogóle powiadomień?? Ani jak ktos polubi moj wpis, nie mówiąc juz o tym ze są nowe posty.. od tygodnia nie dostałam żadnego powiadomienia, wchodzę w ciemno [emoji52]
Spróbuje zainstalować aplikacje od nowa jedynie...

India super ze wyspowiadana- teraz juz tylko czekać na niedzielę :-)

relgh371tsldyf8u.png

Zrobiłam od nowa instalacje- zobaczymy. Ale czytalam w sklep play opinie i ktos napisał 23 marca że po aktualizacji ma brak powiadomień. A mi sie aktualizacje robią same wiec może to tez dlatego...

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry