reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Anka trzymaj sie :-) dobrze, ze ginka wybrala taki sposob, będziesz spokojniejsza :-) daj znać co u Was.

MalaMi kurcze, to jest we facetach najlepsze... myślą ze my w domu caly dzień lezymy i jeszcze dzieci uczymy zeby caly czas byly grzeczne i cichutkie... ehh... co prawda, moj wie co Filip potrafi i go ukroci jak potrzeba

relgh371tsldyf8u.png

reklama
Mala nie poddawaj sie, jest jakis kryzys w ktoryms tyg kp prawda?? Dziewczyny tu pisaly, moze on akurat u Ciebie i to zaraz minie!

relgh371tsldyf8u.png

najlepsze jest to ze jak maly poszedl spac to pojechal na basen sobie to musi sie zrelaksowac i poplywac. nie ja ***** nie potrzebuje gdzies bo jestem jebanym robocopem. jak mowilam dzia ze musze isc na basem bo plecy mnie znowu bola to juz cos maeudzil pod nosem, w mieszkaniu to tez nic nie zrobi bo po co. ciezko nawet po sobie poznywac

Mala mi ale on sie wcześniej inaczej zachowywał czy zawsze taki byl?
Mój S chodzi na siłownię co 2 dzien... jak nie ma silowni to ma trening... i 2 razy w tyg basen z drużyną i tez mi czasami ciężko ogarnąć i po ludzku mi przykro tak samej siedziec... ale on pracuje no i nie powiem bo w domu zrobi sam i to co go poproszę... musicie sie jakos dogadać na spokojnie

MalaMi, wspolczuje. Pogadajcie. Masz prawo do chwili czasu dla siebie.
Ja sie smieje, ze odpoczywam tylko jak ide sie kapac, a M. siedzi z mala albo jak ide biegac, ale tez nie mam co narzekac, bo M w weekendy zasuwa w mieszkaniu, az mi glupio, bo czuje sie jakbym siedziala w tygodniu w domu i nic nie robila, a przeciez to nieprawda, jestesmy w racy 24/dobe

3jvzej28158pdnea.png

reklama
Ja od kilku dni jestem przeziebiona :-/ Radek kaszle, woec od ponoedzialku siedzi ze mna w domu. Nie mam weny co zrobic na obiad :-(

3jvzej28158pdnea.png

Do góry