reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

No czyszcze mu nosek i w ogóle. Ja dałam mu ta flegamine tak jak mi doktorka kazała o 18 ostatnia dawkę.

Na spacer z nim nie pójdę żeby go jeszcze bardziej załatwić bo on się poci co chwile i mi go zaraz owieje . Wietrze mieszkanie teraz. On się sam przewraca na brzuch kiedy chce a jak mu źle to na plecach leży . Kładę mu pod głowę dwie poduszki takie cienkie bo się boje jak on kaszle przez sen.

Zobaczę jeszcze bo dopiero dzień mu daje te leki . Oby pomogły.

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Prawdopodobnie w piatek bede miec cesarke. Na badaniu wyszlo ze Ada ma za duzy brzuszek w porownaniu do glowki i boja sie ze nie przejdzie mi. Jutro beda robic mi badania jeszcze bo moglo sie to wziac z tego ze teraz w tych ostatnich tygodniach ujawnila mi sie cukrzyca.

Prawdopodobnie w piatek bede miec cesarke. Na badaniu wyszlo ze Ada ma za duzy brzuszek w porownaniu do glowki i boja sie ze nie przejdzie mi. Jutro beda robic mi badania jeszcze bo moglo sie to wziac z tego ze teraz w tych ostatnich tygodniach ujawnila mi sie cukrzyca.
Kasia, czyli Ada w tym tygodniu na pewno pojawi sie na swiecie :-) a to w jaki sposob juz mniej wazne, byle bezpiecznie :-) szkoda tylko, ze Ty musisz czekac w szpitalu, ale z drugiej strony to juz pojutrze!!!! :-)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry