reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Hej hej.
Kasia to teraz tylko czekać aż się zacznie :)

Dora moja ginka dopiero na poprzedniej wizycie powiedziała że małego można zacząć mierzyć i ważyć bo jest co a ja swojej gince ufam więc liczę że w środę znowu poda mi jakieś cyferki bo ja też lubię znać konkrety a nie ze wszystko ok. Ale ja swojej to się pytam o wszystko, łożysko, wody, szyjka i ona odpowiada na wszystkie moje pytania. Płacę to wymagam hehe
Ona prowadziłe też moja pierwsza ciążę to wtedy nie wiedziałam.o co pytać to czasami wizyta z usg trwała 10 minut ale teraz już nie ma tak ze mną lekko :)

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja swojego też pytam tyle, że forma odpowiedzi mnie nie satysfakcjonuje.
Już wczoraj w nocy myślałam, czy nie umówić się na konsultację do jakiegoś innego lekarza i wypytać szczegółowo, ale jak znów trafię na mało rozmownego ;)

Dora, a nie mozesz zmienic lekarza?

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Włsśnie India nie mam żadnego powiedzmy "poleconego". A tak w ciemno to raczej nie pora na szukanie i wycieczki. Z resztą ja mam wrażenie że oni na pierwszej wizycie to wszyscy się starają a potem to rutyna. Ten mój na początku mi pasował, ale początki były z przejściami i on był bardzo czujny i na prawdę szybko reagował i czułam się bezpiecznie. Nie owijał w bawełnę tylko bezpośrednio mowił jak sytuacja wygląda.

Muszę po tort jechać bo dziś mój mąż ma urodziny a Tosia tak się wkrecila że muszą być i balony i czapeczki hehe

To sto lat dla męża i udanej imprezy:)

U mnie wczoraj imieniny męża były, ale bez imprezy. Ja nie bardzo do szykowania, a jemu samemu się nie chce, choć potrafi. Nawet bym powiedziała, że lepiej ode mnie gotuje, ale to ciii tak między nami ;)

Dora, to moze pogodz sie po prostu z tym, ze on taki zdawkowy w wypowiedziach i szczedzi szczegolow. Wiadomo, ze fajnie wiedziec ile maluch wazy,ale wazniejsze jest to, ze bada, sprawdza i dal by znac gdyby cos bylo nie tak.

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziś mój mąż z okazji swoich urodzin wysprzatal cały dom a teraz wrzuca węgiel do kotłowni [emoji23] [emoji2] [emoji16]

1487414080-aaaaaa.jpeg

Chce juz wiosne....

reklama
Do góry