reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Hej hej.
Kasia to teraz tylko czekać aż się zacznie :)

Dora moja ginka dopiero na poprzedniej wizycie powiedziała że małego można zacząć mierzyć i ważyć bo jest co a ja swojej gince ufam więc liczę że w środę znowu poda mi jakieś cyferki bo ja też lubię znać konkrety a nie ze wszystko ok. Ale ja swojej to się pytam o wszystko, łożysko, wody, szyjka i ona odpowiada na wszystkie moje pytania. Płacę to wymagam hehe
Ona prowadziłe też moja pierwsza ciążę to wtedy nie wiedziałam.o co pytać to czasami wizyta z usg trwała 10 minut ale teraz już nie ma tak ze mną lekko :)

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja swojego też pytam tyle, że forma odpowiedzi mnie nie satysfakcjonuje.
Już wczoraj w nocy myślałam, czy nie umówić się na konsultację do jakiegoś innego lekarza i wypytać szczegółowo, ale jak znów trafię na mało rozmownego ;)

Dora, a nie mozesz zmienic lekarza?

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Włsśnie India nie mam żadnego powiedzmy "poleconego". A tak w ciemno to raczej nie pora na szukanie i wycieczki. Z resztą ja mam wrażenie że oni na pierwszej wizycie to wszyscy się starają a potem to rutyna. Ten mój na początku mi pasował, ale początki były z przejściami i on był bardzo czujny i na prawdę szybko reagował i czułam się bezpiecznie. Nie owijał w bawełnę tylko bezpośrednio mowił jak sytuacja wygląda.

Muszę po tort jechać bo dziś mój mąż ma urodziny a Tosia tak się wkrecila że muszą być i balony i czapeczki hehe

To sto lat dla męża i udanej imprezy:)

U mnie wczoraj imieniny męża były, ale bez imprezy. Ja nie bardzo do szykowania, a jemu samemu się nie chce, choć potrafi. Nawet bym powiedziała, że lepiej ode mnie gotuje, ale to ciii tak między nami ;)

Dora, to moze pogodz sie po prostu z tym, ze on taki zdawkowy w wypowiedziach i szczedzi szczegolow. Wiadomo, ze fajnie wiedziec ile maluch wazy,ale wazniejsze jest to, ze bada, sprawdza i dal by znac gdyby cos bylo nie tak.

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziś mój mąż z okazji swoich urodzin wysprzatal cały dom a teraz wrzuca węgiel do kotłowni [emoji23] [emoji2] [emoji16]

1487414080-aaaaaa.jpeg

Chce juz wiosne....

reklama
Do góry