Dziwny trochę ten lekarz Dora rzeczywiście. Ale czasem właśnie tacy dobrzy mają specyficzny sposób bycia. No ale nie zmienia to faktu że powinien Ci powiedzieć to wszystko czego nie usłyszałaś. A czemu nie mierzy bobasa?
reklama
dora032
Fanka BB :)
Dziwny trochę ten lekarz Dora rzeczywiście. Ale czasem właśnie tacy dobrzy mają specyficzny sposób bycia. No ale nie zmienia to faktu że powinien Ci powiedzieć to wszystko czego nie usłyszałaś. A czemu nie mierzy bobasa?
Nie wiem, to raczej ważne mi się wydaję tym bardziej, że się go pytam, czy mały rośnie prawidłowo skoro ja nie tyje, to mnie to martwi To on mi, że wszystko w porządku.
Dr generalnie nie lubi jak się go o coś pytam. A i chyba się wkurzył, że połówkowe zrobiłam gdzie indziej. No ale skoro on był na urlopie miesiąc to na co było czekać...
No to chyba nie jest dziwne,że chcesz wiedzieć. Masz prawo zadawać pytania i uzyskiwać na nie odpowiedzi. Nie wiem co Ci radzić skoro masz też informacje,że rzeczywiście dobry jest. Ale uważam,że dobry kontakt z lekarzem jest ważny. Zawsze to człowiek spokojniej się czuje jak lekarz szczegółowo powie co i jak
KasiaMarysia23
Dorcia ja miałam taką lekarke. Normalnie krzyż miałam , dziewczynom się tu żaliłam. On pewnie mierzy dziecki i waży żeby w swoją karte ciąży wpisać. Ja co jakiś czas sama pytałam o wagę dziecka. Według mojej doktorki ciąža była o 2 tyg mlodsza, bo Magda mało ważyła. I według usg w szpitalu wedlug usg też 2 tyg mlodsza. A tu urodziła się 2 dni przed tp z om i ważyła 3800 dostała 10/10/10 więc nie stresuj się i nie denerwuj. Pytaj wprost o wage i już
Kasia emocje idą w góre ja to co noc zagladam , a tu Nuśkaaa w dwupaku, Kasia w dwupaku...
Magda mi kaszle coraz cześciej
Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom
Kasia emocje idą w góre ja to co noc zagladam , a tu Nuśkaaa w dwupaku, Kasia w dwupaku...
Magda mi kaszle coraz cześciej
Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom
Nadziejka96
No Igi duże chłopisko rośnie i taki sprytny jest widzę na snapie; )
Marysiu a co Madzia się przeziębila?
My wczoraj byliśmy z małym gdzieś po 19 w szpitalu u teścia to przyszły pielęgniarki i się tak z nim bawiły ze jeju hehe a jak się ząbkami zachwycały ze juz ma ;p on jest taki grzeczny poza domem ze aż wyjść z podziwu nie mogę [emoji14]
Dora koniecznie pytaj o to co Cię interesuje masz prawo wiedzieć. Na pewno jest wszystko dobrze z dzidzia i rośnie ładnie
Ohh Ohh ja juz tez tylko co chwile zaglądam czy nam się dziewczynki rozpakowaly hehe jeju jak ten czas leci.
Kurde wczoraj tak mi się przypomniało ze pod koniec stycznia moje pierwsze dziecko miałoby juz roczek a tu Filipek ma już prawie pół roku. Jak ja dziękuję Bogu ze teraz wszystko dobrze się potoczyło nie przezylabym kolejnej straty.
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Marysiu a co Madzia się przeziębila?
My wczoraj byliśmy z małym gdzieś po 19 w szpitalu u teścia to przyszły pielęgniarki i się tak z nim bawiły ze jeju hehe a jak się ząbkami zachwycały ze juz ma ;p on jest taki grzeczny poza domem ze aż wyjść z podziwu nie mogę [emoji14]
Dora koniecznie pytaj o to co Cię interesuje masz prawo wiedzieć. Na pewno jest wszystko dobrze z dzidzia i rośnie ładnie
Ohh Ohh ja juz tez tylko co chwile zaglądam czy nam się dziewczynki rozpakowaly hehe jeju jak ten czas leci.
Kurde wczoraj tak mi się przypomniało ze pod koniec stycznia moje pierwsze dziecko miałoby juz roczek a tu Filipek ma już prawie pół roku. Jak ja dziękuję Bogu ze teraz wszystko dobrze się potoczyło nie przezylabym kolejnej straty.
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Anka_32
Hej hej.
Kasia to teraz tylko czekać aż się zacznie
Dora moja ginka dopiero na poprzedniej wizycie powiedziała że małego można zacząć mierzyć i ważyć bo jest co a ja swojej gince ufam więc liczę że w środę znowu poda mi jakieś cyferki bo ja też lubię znać konkrety a nie ze wszystko ok. Ale ja swojej to się pytam o wszystko, łożysko, wody, szyjka i ona odpowiada na wszystkie moje pytania. Płacę to wymagam hehe
Ona prowadziłe też moja pierwsza ciążę to wtedy nie wiedziałam.o co pytać to czasami wizyta z usg trwała 10 minut ale teraz już nie ma tak ze mną lekko
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Kasia to teraz tylko czekać aż się zacznie
Dora moja ginka dopiero na poprzedniej wizycie powiedziała że małego można zacząć mierzyć i ważyć bo jest co a ja swojej gince ufam więc liczę że w środę znowu poda mi jakieś cyferki bo ja też lubię znać konkrety a nie ze wszystko ok. Ale ja swojej to się pytam o wszystko, łożysko, wody, szyjka i ona odpowiada na wszystkie moje pytania. Płacę to wymagam hehe
Ona prowadziłe też moja pierwsza ciążę to wtedy nie wiedziałam.o co pytać to czasami wizyta z usg trwała 10 minut ale teraz już nie ma tak ze mną lekko
Anka_32
Właśnie weszłam na allegro i pokazało mi się że są foteliki w promocji. A któreś z Was szukają więc może będą jakieś dobre ceny.
Później zobaczę co jest ciekawego bo też muszę kupić ale na telefonie to ja ślepa jestem i nic nie widzę
Później zobaczę co jest ciekawego bo też muszę kupić ale na telefonie to ja ślepa jestem i nic nie widzę
India9
Wiiktoriiaaa
Hejka, ja w nocy nie zagladalam ale jak tylko oczy otworzyłam to juz. Juz na dniach a może godzinach ktoś nowy sie pojawi
Dora moja gin jak chodzę prywatnie to mierzy, państwo nie ma sprzetu a ze skierowaniem jak poszlam to tez nie mierzyl bo stwierdził że po 14 tyg sie nie mierzy. Ciekawe bardzo bo w życiu nie słyszałam czegoś takiego. Ostatecznie zmierzył bo studentki były i im pokazywał.
A ja zla jestem, pogoda fatalna ja znów kicham, smarkam trochę gardło boli i mąż odwolal dzisiejsze spotkanie z kuzynem jego :-(
Dora moja gin jak chodzę prywatnie to mierzy, państwo nie ma sprzetu a ze skierowaniem jak poszlam to tez nie mierzyl bo stwierdził że po 14 tyg sie nie mierzy. Ciekawe bardzo bo w życiu nie słyszałam czegoś takiego. Ostatecznie zmierzył bo studentki były i im pokazywał.
A ja zla jestem, pogoda fatalna ja znów kicham, smarkam trochę gardło boli i mąż odwolal dzisiejsze spotkanie z kuzynem jego :-(
reklama
Mamakulka
Dora ja bym zmieniła lekarza. Ale z tym.mierzeniem to prawda bo ciężej złapać ruchliwego robaka i mierzą kość udowa i obwód brzucha głowy itp i z tego wychodzi waga malucha. Ja chodziłam na nfz i miałam genialna lekarke. Wspaniała kobieta , na każdej wizycie usg , wszystko sprawdzała i nie musiałam nawet pytać. Zależy od lekarza
Wiki czosnek cytryna cebula i imbir!
Madzia pączuszek [emoji4]śliczna.
Kasiu to ja czekam na relacje [emoji2]
Wiki czosnek cytryna cebula i imbir!
Madzia pączuszek [emoji4]śliczna.
Kasiu to ja czekam na relacje [emoji2]