reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
62 cm 3920 g :) spory koleś.
Ciekawe jak Twoja Ada będzie. Kącik ma przeslodki.

atdctrd8ammce1aq.png

India No to obyscie wytrwali do wizyty na nfz

A moj mąż w marcu wyjezdza na 2-3 tyg do Finlandii w delegację... dzis mi powiedzial. Pewnie będzie ciezko ale kasa na budowe potrzebna a tam trochę wiecej zarobi.

relgh371tsldyf8u.png

No to rzeczywiście spory koleś :D No ja już bym tak chciała ją zobaczyć :) Ale to dziwne uczucie takie oczekiwanie niby radosne a jednak mieszające się ze strachem przed porodem. Czuje się jakbym była na jakimś lekkim haju :D No nie wiem jak to opisać ale pewnie wiecie o co chodzi :)

Viola, moj Radek sie trzymal na 75 centylu.
A w siatce nie przewidzieli, ze Igi Kulki w wieku pol miesiaca osiagnie wzrost rocznego dziecka hihi :-) widac, ze mama duzo warzyw jadla w ciazy ;-)
Marysia, skacza Wam te centyle :-)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Nom Igi Kulci to rośnie szybko, ale tata duży to nie ma co sie dziwić.

India ta 50 to właśnie okres bez kp nocą.

Kupujecie na wiosne parasolki? Moja spacerówka jest spora.

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry