reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Kulcia spacery wskazane. My się kisimy w domu, ze względu na moją chorobe. Z ojcem jej nie puszcze, o nie!
Zabawki ma co chwile nowe i co z tego jak obejrzy i dalej zymoli kostkę. Szeleszczące opakowania są na tak ale ostre końce mają, więc do zabawy nie daje. Kurde wcześniej jak szły jej dolne jedynki to taka nie była, albo nie pamiętam po prostu. Jak jej zdejme spodenki to moge w spokoju siku zrobić inaczej co chwile stęka. Wczoraj w dzień do 17 spała łacznie 20 min. I 17-18 razem spałyśmy.
Nawet leżaczek z tiny love jej się znudził, co chwile ściąga zabawki i do buzi. Obiad robie na 2-3 raty.

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kullka gripstop kup. Jak sie dobrze czuje to ja bym wyszla, na dworze lepiej sie mu bedzie oddychalo nawet
I nam jeszcze dr polecila kropelke inhalolu gdzies wylac, ale nie przy buzi dziecka. Ja wylewalam na chusteczke higieniczna

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja co chwile zabawki wymieniam. Na lezaczek tez podwieszam rozne. Tak jest, ze dzieciom szybko sie nudza.
Butelka i makaron moga byc fajne, ale trzeba poczekac ze 3 miesiace jeszcze.
Z takich nietypowych to Radek moja pomadka z nivea sie bawil : otwieral i zamykal, allbo darl gazety...

U mnie za to ze spaniem nocnyn horror. Wieczoren czesto sama zasypia w lozeczku, ale jak juz wstanie na karmienie i ja odkladam do lozeczka to nawet 2 godziny walcze, zeby w nim zasnela. Ale to nie to, ze ona sie budzi czy chce bawic. Po prostu wierci sie, drapoe po czole steka, a w koncu placze. Wiec biore do siebie, zasypia, odkladam i znowu.
Dzis wstala ok 2, a ja moglam isc spac po 4.

U nas jak Filip byl maly furore robila butelka po wodzie z kilkoma makaronami w środku. Chyba najdłużej wymeczona zabawka :-)

relgh371tsldyf8u.png
U nas butelka z brązowa kaszą w środku :)

Małe dzieci szybko się nudzą zabawkami a im droższe nie oznacza że lepsze i dziecko zaraz się w niej zakocha :)

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

India biedulka tez to miałam na początku ... teraz ją biorę do nas do łóżka nie wcześniej niz 5h rano jak wcześniej sie budzi to cumel pomaga , ja jesc nie daje w nocy i nigdy nie dawałam czy to pierś czy butelka po skończonym 3 miesiacu .
Bo pierwsza córę karmiłam piersią jakos do 5 miesiąca czy 6 .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

India biedulka tez to miałam na początku ... teraz ją biorę do nas do łóżka nie wcześniej niz 5h rano jak wcześniej sie budzi to cumel pomaga , ja jesc nie daje w nocy i nigdy nie dawałam czy to pierś czy butelka po skończonym 3 miesiacu .
Bo pierwsza córę karmiłam piersią jakos do 5 miesiąca czy 6 .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja to wręcz przeciwnie, biorę na śpiocha na karmienie[emoji23]
Widać co mama to opinia:)

India masz to samo co ja. Moja ma takie same zachowania, z tym że sama w łóżeczku nie zaśnie.

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Ola tylko ze mala jeszcze miesiaca nie ma i raczej lepiej zeby w gondoli byla.
tak w ogole to musimy praktycznie wszystko kupic. pralke, sztusce taleze czajnik itd. bo nic takiego nie mamy. no 6 talezy ktore kiedys wygralam i kilka szklanek na budowie

reklama
Do góry