reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

No to fajnie ze u każdej z Was dobry dzień dziś był :)

Mnie to dziś boli podbrzusze jak na początku ciąży, ciągnie w pachwinach itp. Na lewym boku nie mogę spać bo mnie boli posladek, na prawym jak się położę to czuję małego bo się chyba ulokowal po prawej stronie. I weź człowieku się wyspij.... A do tego Tosia od kilku dni wstaje po 6.
Oby do wizyty....

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dora dokładnie. Ja juz tyle wypierdzielilam, że hej a wiem, że znowu to zrobię.
Ja szukałam nie umeblowanego mieszkania bo mam wszystko swoje. Sprzęty tez wiec byle nie umeblowane. Tylko kuchnia spoko jak są meble. Ale jak Wy bezmeblowi to spoko. No i 4 piętro z 2 dzieci faktycznie słabo
Ale lepsze to niż się kisic. .
Anka ja też miałam takie dolegliwości. Współczuję.

atdctrd8ammce1aq.png

kulcia a u was ile wynajem i czynsz? no lepszy rydz jak nic. ale to tymczasowo bedzie. mam nadzieje ze to mieszkajie na miejscu sie wujasni i bedzie juz od kwietnia

u nas 3 pokoje kuchnia i lazienka. balkon. po remoncie. meble maja troche lat ale daja rade. ogolnie ladne mieszkanie tylko to 4 pietro

No 4 piętro to ciężko z wózkiem ale moja kuzynka mieszka i dwoje dzieci ma i dają radę :) Dobrze ze już bez brzuszka jesteś ;)
A trzy pokoje to akurat salon, sypialnia i dla Cypiego pokoik :)

Ej ja na 4 mieszkam :D nie jest źle... czasami sie zasapie jak malego wnosze plus zakupy ale da rade ogarnac. No i ja wozek mam w piwnicy bo mam dwie w tym jedna przy samym wyjsciu...
MalaMi zainwestuj w chuste ;) kolkowa bo to szybko sie naklada i bedziesz miala rece wolne zeby malego trzymac i ewentualnie jakas reklamowke jeszcze niesc ;)

Kulcia, Mała mi, a ja to Wam zazdroszcze. Swoje mieszkanko i wgl. Ehh

Kasiu to czekamy z niecierpliwością na tego małego urwisa Adkę:)

Kochane moje mądre doradzcie mi, Magda ma 5 mscy i nie wiem czy kupowač jej mate. Tak myślę czy serio mi to potrzeba? Nie mam pałaków , a to bym chciala najbardziej.

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Kasia u nas przez rok wisiał sznurek przyczepiony do sufitu a na nim balony, grzechotki i inne duperelki. Najlepsza zabawa. Oczywiście to było zdejmowane. Moja np nie była zainteresowana zabawkami na pałakach. Już kiedyś pisałam że nam mata przydała się jak skończyła rok jako podkładka pod tylek na tarasie :D

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry