reklama
India9
Fanka BB :)
Super sa stojaki gimnastyczne, szczególnie takie, ktore mozesz regulowac pod.katem wieku dziecka. Niestety tego co Radzio mial juz brak w sprzedazy, a zajebisty bylKulcia, Mała mi, a ja to Wam zazdroszcze. Swoje mieszkanko i wgl. Ehh
Kasiu to czekamy z niecierpliwością na tego małego urwisa Adkę
Kochane moje mądre doradzcie mi, Magda ma 5 mscy i nie wiem czy kupowač jej mate. Tak myślę czy serio mi to potrzeba? Nie mam pałaków , a to bym chciala najbardziej.
Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
India9
O, znalazlam jednak
Link do: MUZYCZNE CENTRUM AKTYWNOŚCI 3w1 SMILY PLAY 0802
Link do: MUZYCZNE CENTRUM AKTYWNOŚCI 3w1 SMILY PLAY 0802
KasiaMarysia23
Kulcia o zabawkach nie ma mowy. Zainteresuje się na chwile tylko.
India jak znajdę używane to może się skusze. U nas kiepsko z kasą ,bo P na zasiłku, mało roboty także ten.
India jak znajdę używane to może się skusze. U nas kiepsko z kasą ,bo P na zasiłku, mało roboty także ten.
Mamakulka
Kasia jak każde niemowle ogólnie każde dziecko ma zabawki na chwile. Ja dlatego wymieniam co jakiś czas i juz a najlepiej się interesuje opakowaniem po nawizlanych chusteczkach no u mnie pibudka . Katarek chyba ma. Dziewczyny co stosować oprócz wody morskiej odciagania i maści majerankowej? Oddycha czysto w miarę jak odciagnelam. Mogę z nim wyjść z domu?
Wiiktoriiaaa
Dzien dobry :-)
Zyciowa to wszystko jasne dlaczego taka chudzina jestes. Przez to 4 piętro.
Ja mieszkam na parterze i ma to swoje plusy, zakupy przez okno, kawałek ogródka...
Jak kupowalismy to sie balam ze moze byc zimno czy cos ale nic z tych rzeczy.
Super MałaMi ze sie udalo, jednak do 3 razy sztuka
Juz nie moge sie doczekac kolejnego forumowego dzieciaczka.
Dla mnie już sie chyba skonczyly przespane noce. Od po 4 nie moge spac.
Zyciowa to wszystko jasne dlaczego taka chudzina jestes. Przez to 4 piętro.
Ja mieszkam na parterze i ma to swoje plusy, zakupy przez okno, kawałek ogródka...
Jak kupowalismy to sie balam ze moze byc zimno czy cos ale nic z tych rzeczy.
Super MałaMi ze sie udalo, jednak do 3 razy sztuka
Juz nie moge sie doczekac kolejnego forumowego dzieciaczka.
Dla mnie już sie chyba skonczyly przespane noce. Od po 4 nie moge spac.
MałaMi90
dzien dobry.
no wlasnie jest problem z wozkiem bo raczej go nie wniose do mieszkania bo jest ciezki i klatka schodowa waska. a zejscie do piwnicy jeszcze gorsze.... mega strome i bardzo wasko. nie byloby problemu gdybysmy mieli dwa auta. wtedy wozek w bagazniku bym trzymala.
no wlasnie jest problem z wozkiem bo raczej go nie wniose do mieszkania bo jest ciezki i klatka schodowa waska. a zejscie do piwnicy jeszcze gorsze.... mega strome i bardzo wasko. nie byloby problemu gdybysmy mieli dwa auta. wtedy wozek w bagazniku bym trzymala.
viola150
Ja jeszcze smaruje klatke piersiowa aromactiv baby na noc. I chyba tyle... na noc powies na lozeczku wilgotne ręczniki to tez będzie mu sie latwiej oddychalo. Mozna juz nasivin soft ale nie wiem czy jest sens takiemu maluchowi to aplikowac.Kasia jak każde niemowle ogólnie każde dziecko ma zabawki na chwile. Ja dlatego wymieniam co jakiś czas i juz a najlepiej się interesuje opakowaniem po nawizlanych chusteczkach no u mnie pibudka . Katarek chyba ma. Dziewczyny co stosować oprócz wody morskiej odciagania i maści majerankowej? Oddycha czysto w miarę jak odciagnelam. Mogę z nim wyjść z domu?
Na dwor jak najbardziej. Będzie mu sie o wiele lepiej oddychać. Pamiętam jak jezdzilam z Filipem wysmarowanym mascia majerankowa. Dziwnie to wygladalo [emoji6]
reklama
viola150
Kasia super ze wizyta ok :-) cZekamy na Ade :-) ojj tak granica bledu moze bys spora, wiem cos o tym :-)
Kulcia super mieszkanko z opowiadań, cZekamy na fotki. Wy juz trzeci raz sie przeprowadzacue ale Igi pierwszy nie?? Ciekawe jak zniesie zmiane miejsca.
MalaMi najważniejsze ze macie mieszkanko, przemeczycie sie i poczekacie za tym co pisalas ze jest u was. Dacie rade! [emoji1]
Kulcia super mieszkanko z opowiadań, cZekamy na fotki. Wy juz trzeci raz sie przeprowadzacue ale Igi pierwszy nie?? Ciekawe jak zniesie zmiane miejsca.
MalaMi najważniejsze ze macie mieszkanko, przemeczycie sie i poczekacie za tym co pisalas ze jest u was. Dacie rade! [emoji1]