reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

A ja jestem zdania i z doswiadczenia widze ze dzieci niektore potrzebują jesc w nocy a niektore nie i już.
Nie bez powodu mowa jest o kp na żądanie. Poza tym ja w nocy chodze sie napic bo np. Gardlo mam zaschniete... a dziecku mam nie dac bo? No właśnie bo ono nie ma prawa nawilzyc gardla? Totalne nieporozumienie.

reklama
India. - a to tak jeśli sie ze laktacja zatrzyma u ciebie to daj lepiej często w nocy , mi sie nie zatrzymała przez przerwy nocne , ale zależy od kobiety na tym sie nie znam po ilu godzinach przerwy sie moze zatrzymać . Ja miałam nawet za duzo , nawet jak do pracy poszłam a córa była z babcia to w pracy odciagalam na przerwie , i miałam jeszcE ze 2-3 miesiace . To nie wiem

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ona to jest na tyle podstepna, ze jak lezy obok mnie to sobie pojdzie spac spokojnie, tylko jak ja sie ruszy to sie z frustracji prezy i drapie. Normalnie autodestrukcja :-) i ma tak od zawsze, ma dobra metode na mame. A ja nie chce jej brac do siebie do spania o 2 w nocy. Rano prosze bardzo, ale po to dostala lozeczko, zebym i ja mogla sie wygodnie polozyc, bo i tak przez 4 moesiace spala z nami, a ja w jednej pozycji tylko, zeby miec ja na oku.

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Kurde ja juz nie wiem czy to katar czy sapka. On nie ma zatkanego nosa tylko mu charczy i aspiratorem ciężko coś wyciągnąć konkretnego ze tak powiem.

atdctrd8ammce1aq.png

Kurde ja juz nie wiem czy to katar czy sapka. On nie ma zatkanego nosa tylko mu charczy i aspiratorem ciężko coś wyciągnąć konkretnego ze tak powiem.

atdctrd8ammce1aq.png
Na sapke to już chyba za późno i skad teraz? Ulewa? Moja ma sapke od 5 mscy prawie.

India moja zasypia albo przy cycu i odkładam albo bujam na nogach i odkłada.

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Nie za późno , czemu? To jest przecież opuchnięte sluzowka.

Nie mam nebulizatora, życiowa pisała żeby nie używać bo spływa na oskrzela. Teraz nic nie słychać żeby mu charkalo

atdctrd8ammce1aq.png

reklama
Do góry