reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Kasia , mała gratuluję; )

Kasiu fajnie, że już na wyjściu ;)
Nuska na Ciebie czekamy i koniecznie dawaj znak. Obrazę się jak nie :D

Mała duże?

Ja odliczam dni do przeprowadzenia. Jeszcze 10 :D dziś juz przegląd rzeczy Ignasia zrobiłam bo znowu pół komody za małych ubrań i jutro mąż do teściowej zabierze żebym piwnicy sobie nie gracila xd
Potem będę swoje torebki oddawać. Pościel starą, pierdoly.

atdctrd8ammce1aq.png

India nawet mi nie przypominaj [emoji31] ale mamy juz tak opracowane to pakowanie ze hej. Od stycznia zeszłego roku już 3 raz przeprowadzka.

atdctrd8ammce1aq.png

India ja nie lubię pakowania. Rozpakowywac się Lubie bo uwielbiam się urządzać. Mieszkanie całkiem spore jak na pl standardy, 57 metrów z dużym balkonem. Salon z aneksem, słoneczny, ściany brązowe. Łazienka bardzo ładna z wanną (wole prysznic ale wanna przy dziecku to wygoda mega. No i trochę tęsknię za polezeniem dla relaksu) :) sypialnia całkiem spora, fajnie wydzielone strefy mieszkaniowe. Duuuza szafa wnękowa (zajebista rzecz. Wszystko schować idzie. Od mopa po zapas pampersow i srajtasmy :D )
Kuchnia nie wiem bo dopiero 26 przyjedzie ekipa meble składać. Ma być ładna . Okolica fajna i zielona i blisko do miasta a nie centrum
Porobić Wam foty 24.

atdctrd8ammce1aq.png

Same dobre wiadomości dzisiaj.
Kasia fajnie że wszystko ok, często są rozbieżności z wagą i tym marginesem błędu.
Mała Mi fajnie że udało się mieszkanie znaleźć :)
Kulcia fotki mile widziane... Jest plus w przeprowadzkach taki że się wywala zbędne rzeczy, a tak to człowiek chomikuje...

Ja poszłam za ciosem i zrobiłam porządki z albumami i zdjęciami :) Mam swój album od dzieciństwa do końca studiów Gruby jest... i drugi taki z M od czasu jak zaczęliśmy być razem, mam nadzieję, że następny będzie z maluszkiem ....
Na resztę tygodnia mam plan przejrzeć płytki i dysk i wybrać coś jeszcze do wydrukowania, bo od dwóch lat chyba nie drukowałam nic.

reklama
u nas 3 pokoje kuchnia i lazienka. balkon. po remoncie. meble maja troche lat ale daja rade. ogolnie ladne mieszkanie tylko to 4 pietro

Do góry