reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Kasia , mała gratuluję; )

Kasiu fajnie, że już na wyjściu ;)
Nuska na Ciebie czekamy i koniecznie dawaj znak. Obrazę się jak nie :D

Mała duże?

Ja odliczam dni do przeprowadzenia. Jeszcze 10 :D dziś juz przegląd rzeczy Ignasia zrobiłam bo znowu pół komody za małych ubrań i jutro mąż do teściowej zabierze żebym piwnicy sobie nie gracila xd
Potem będę swoje torebki oddawać. Pościel starą, pierdoly.

atdctrd8ammce1aq.png

India nawet mi nie przypominaj [emoji31] ale mamy juz tak opracowane to pakowanie ze hej. Od stycznia zeszłego roku już 3 raz przeprowadzka.

atdctrd8ammce1aq.png

India ja nie lubię pakowania. Rozpakowywac się Lubie bo uwielbiam się urządzać. Mieszkanie całkiem spore jak na pl standardy, 57 metrów z dużym balkonem. Salon z aneksem, słoneczny, ściany brązowe. Łazienka bardzo ładna z wanną (wole prysznic ale wanna przy dziecku to wygoda mega. No i trochę tęsknię za polezeniem dla relaksu) :) sypialnia całkiem spora, fajnie wydzielone strefy mieszkaniowe. Duuuza szafa wnękowa (zajebista rzecz. Wszystko schować idzie. Od mopa po zapas pampersow i srajtasmy :D )
Kuchnia nie wiem bo dopiero 26 przyjedzie ekipa meble składać. Ma być ładna . Okolica fajna i zielona i blisko do miasta a nie centrum
Porobić Wam foty 24.

atdctrd8ammce1aq.png

Same dobre wiadomości dzisiaj.
Kasia fajnie że wszystko ok, często są rozbieżności z wagą i tym marginesem błędu.
Mała Mi fajnie że udało się mieszkanie znaleźć :)
Kulcia fotki mile widziane... Jest plus w przeprowadzkach taki że się wywala zbędne rzeczy, a tak to człowiek chomikuje...

Ja poszłam za ciosem i zrobiłam porządki z albumami i zdjęciami :) Mam swój album od dzieciństwa do końca studiów Gruby jest... i drugi taki z M od czasu jak zaczęliśmy być razem, mam nadzieję, że następny będzie z maluszkiem ....
Na resztę tygodnia mam plan przejrzeć płytki i dysk i wybrać coś jeszcze do wydrukowania, bo od dwóch lat chyba nie drukowałam nic.

reklama
u nas 3 pokoje kuchnia i lazienka. balkon. po remoncie. meble maja troche lat ale daja rade. ogolnie ladne mieszkanie tylko to 4 pietro

Do góry