reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Anka to i my mamy dla Radka taki co sie kladzie przy polozeniu oparcia :-) Fajna opcja na przednie miejsce.
I zdecydowanie wygodniejszy dla dziecka, bo przestronny

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
India pralam, tez miałam problem żeby założyć z powrotem. Jakbym nigdzie nie jechała to bym Ci zdjęła i nałożyła na nowo. Mogę to zrobić wieczorem. Nagram ew. Film :D

Kupiłam tą mate. Nie jest taka wielka jak się spodziewałam ale praktyczna. Jak Ignaś wstanie to zrobię zdjęcie jak na niej leży. Kupiliśmy mu też mikrofon zabawkowy. On jest 18 plus ale kurde świeci i drze się jak dziki i Ignaś się jara :)

atdctrd8ammce1aq.png

My już po wizycie :) Wszystko dobrze ale rozwarcie na 1 cm nadal więc nic się nie ruszyło póki co. Ale nie rozumiem jednej rzeczy. Tydzień temu w szpitalu na badaniu wyszło,że Mała waży 3100 a dziś wyszło,że waży 3700. Pytam lekarza czy to możliwe żeby 600 gram w tydzień przybrała a on mówi,że jest granica błedu i na pewno to wiemy tyle,że kruszynką nie będzie :) Nie czaje już tego pomiaru wagi zupełnie :p
A i jeśli do 28 lutego nie urodzę to mam się zgłosić i będziemy patrzeć czy nie trzeba będzie wywoływać. Dał mi zwolnienie do 5 marca bo powiedział,że tak może najdłużej a,że nie będę mieć przynajmniej problemu jak urodzi się po terminie więc spoko :)

reklama
Do góry