reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Viola, zostane przy tym terminie jednak piatkowym.

Zastanawiam sie co z posiewem, bo ma zaschniete wszystko na policzku.
Od wczoraj stosujemy bepanthen sensiderm. Zobaczymy jak to do piatku bedzie wygladalo

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kasia z tym zwolnieniem to zależy jaki lekarz. Moja ginka przy Tosi tłumaczyła że ZUS naciska lekarzy żeby dwa tygodnie przed terminem porodu wystawiać już macierzyński. Moja była przeciwna temu i tak wystawiala L4 żeby właśnie nie zostać przed porodem bez zwolnienia chociaż w praktyce to było zbyteczne bo ja urodziłam prawie miesiąc przed terminem....

Ja wczoraj sobie uświadomiłam że to już zaraz wiosna i muszę dwójkę dzieci obkupić. I to Tosie to wezmę chyba na początku marca na zakupy dopóki jeszcze będę w stanie to ogarnąć :)

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

India trzymam kciuki ,żeby pomogło.

U mnie też to jest
1486976150-aaaaaa.jpeg

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Pytanie mam. Jesli w piatek mija 6 tygodni od ostatniej dawki szxzepienia to do kiedy musze dac ta dawke? Miedzy 6-8 tygodni? Ma to znaczenie? Czy najlepiej w piatek?
Chce zmienic pediatre,a nie wiem czy termin bede miala do tej co chce

Podobno nie ma terminu kiedy, te 6-8 to minimalny okres kiedy musisz odczekać po porzedniej dawce.

Ja już miesiąc odraczam.
Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Rzeczywiście Fikip i Amelka tez mieli ten zabieg i mamy tak jak u Zyciowej u Filipa nazwany inaczej i u Amelki tez.

Dora [emoji8] pozwól ze jak bede tez miala potrzebe sie cos zapytac to sie odezwe :-) Amelka różnie, raz dluzej polezy, raz krocej na brzuszku. Denerwuje sie czasem.

Mloda obudziła sie o 8 jak jechałam zawiezc filipa, jak wrocilam do rozgadana byla jak nie wiem. Wlaczylam jej karuzele a ona przed 9 zasnela i spi. Bez mm wiec pewnie za chwilę obudzi sie mega glodna :-) wiec ja tez mam chwilę wolnego :-)

Od dzis zaczynam.dietke [emoji6] i mam w planach kilka razy w tyg cwiczyc z siostra. Mam tylko nadzieję ze to nie slomiany zapał

relgh371tsldyf8u.png
Możesz pytać spokojnie, jak będę mogła to pomogę. :)
Trzymam kciuki za ćwiczenia z siostrą, tak we dwie to lepiej bo zawsze któraś, którąś wyciągnie.
Mi brakuje ruchu, to oszczędzanie się jest męczące ;) A jeszcze nie jest mi na tyle ciężko że mi to polegiwanie frajdę sprawia.

India ty to ekspres jesteś w załatwianiu spraw. Dopiero co analiza fotelików była i już zakup. To jaki to model został wybrany.
Muszę się zacząć zastanawiać nad fotelikami i wózkiem, chociaż wózek to bym chciała na żywo zobaczyć.

India ty to ekspres jesteś w załatwianiu spraw. Dopiero co analiza fotelików była i już zakup. To jaki to model został wybrany.
Muszę się zacząć zastanawiać nad fotelikami i wózkiem, chociaż wózek to bym chciała na żywo zobaczyć.
Nie, jeszcze nie kupilam tego z analiz :-) zmienilam nosidlo z wozka na podobne do Kulki, tylko starszy model.

reklama
Do góry