reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Viola, zostane przy tym terminie jednak piatkowym.

Zastanawiam sie co z posiewem, bo ma zaschniete wszystko na policzku.
Od wczoraj stosujemy bepanthen sensiderm. Zobaczymy jak to do piatku bedzie wygladalo

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kasia z tym zwolnieniem to zależy jaki lekarz. Moja ginka przy Tosi tłumaczyła że ZUS naciska lekarzy żeby dwa tygodnie przed terminem porodu wystawiać już macierzyński. Moja była przeciwna temu i tak wystawiala L4 żeby właśnie nie zostać przed porodem bez zwolnienia chociaż w praktyce to było zbyteczne bo ja urodziłam prawie miesiąc przed terminem....

Ja wczoraj sobie uświadomiłam że to już zaraz wiosna i muszę dwójkę dzieci obkupić. I to Tosie to wezmę chyba na początku marca na zakupy dopóki jeszcze będę w stanie to ogarnąć :)

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

India trzymam kciuki ,żeby pomogło.

U mnie też to jest
1486976150-aaaaaa.jpeg

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Pytanie mam. Jesli w piatek mija 6 tygodni od ostatniej dawki szxzepienia to do kiedy musze dac ta dawke? Miedzy 6-8 tygodni? Ma to znaczenie? Czy najlepiej w piatek?
Chce zmienic pediatre,a nie wiem czy termin bede miala do tej co chce

Podobno nie ma terminu kiedy, te 6-8 to minimalny okres kiedy musisz odczekać po porzedniej dawce.

Ja już miesiąc odraczam.
Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Rzeczywiście Fikip i Amelka tez mieli ten zabieg i mamy tak jak u Zyciowej u Filipa nazwany inaczej i u Amelki tez.

Dora [emoji8] pozwól ze jak bede tez miala potrzebe sie cos zapytac to sie odezwe :-) Amelka różnie, raz dluzej polezy, raz krocej na brzuszku. Denerwuje sie czasem.

Mloda obudziła sie o 8 jak jechałam zawiezc filipa, jak wrocilam do rozgadana byla jak nie wiem. Wlaczylam jej karuzele a ona przed 9 zasnela i spi. Bez mm wiec pewnie za chwilę obudzi sie mega glodna :-) wiec ja tez mam chwilę wolnego :-)

Od dzis zaczynam.dietke [emoji6] i mam w planach kilka razy w tyg cwiczyc z siostra. Mam tylko nadzieję ze to nie slomiany zapał

relgh371tsldyf8u.png
Możesz pytać spokojnie, jak będę mogła to pomogę. :)
Trzymam kciuki za ćwiczenia z siostrą, tak we dwie to lepiej bo zawsze któraś, którąś wyciągnie.
Mi brakuje ruchu, to oszczędzanie się jest męczące ;) A jeszcze nie jest mi na tyle ciężko że mi to polegiwanie frajdę sprawia.

India ty to ekspres jesteś w załatwianiu spraw. Dopiero co analiza fotelików była i już zakup. To jaki to model został wybrany.
Muszę się zacząć zastanawiać nad fotelikami i wózkiem, chociaż wózek to bym chciała na żywo zobaczyć.

India ty to ekspres jesteś w załatwianiu spraw. Dopiero co analiza fotelików była i już zakup. To jaki to model został wybrany.
Muszę się zacząć zastanawiać nad fotelikami i wózkiem, chociaż wózek to bym chciała na żywo zobaczyć.
Nie, jeszcze nie kupilam tego z analiz :-) zmienilam nosidlo z wozka na podobne do Kulki, tylko starszy model.

reklama
Do góry