reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Dokladnie Marysia Tak jak india pisze każde dziecko jest inne i ma swoje tempo rozwoju.
Jak to w życiu jedni się szybciej uczą pisać, czy czytać Jedni soiewaja inni maluja albo potrafią robić cuda na szydełku jak Zyciowa a inni nie jak ja

reklama
Ada tak szaleje od wczoraj, nie wiem czy się do wyjścia szykuje czy co :p Dziś mam wizytę o 17 to zobaczymy jak wygląda sytuacja :)
A kochane jak to jest ze zwolnieniem. Mam do dziś i dziś powinnam dostać do terminu wyznaczonego czy jak to działa?

Powinnas dostac L4 do terminu porodu. Ciekawe czego sie dzisiaj dowiesz :-)
A kiedy mialas ostatnia wizyte? W szpitalu?

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Od polowy ciazy brzuch sie moze napinac juz. Skurcze Braxtona Hicksa, Alvareza i pewnie jakies inne atrakcje :-)
Anka Ty to jeszcze tylko 2 miesiace z hakiem :-)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Dora szczerze? To strasznie wygląda, nie wiem czy mam tyle odwagi żeby ją tak wyginać. Chyba poczekam aż sama zacznie coś robić.
Ja się nie denerwuje tylko martwię, bo już się przekręcała ,a tu nagle pełza.

Kasia trzymam kciuki, żeby coś powoli szło:)

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej
Kasia co do zabiegu to jest adnotacja pozniej w ksiazeczce. U mojej corki
1486971971-aaaaaa.jpeg
wprost ze to ten zabieg a u Tymka juz jak profilaktyka zakażenia oka przedniego
1486972018-aaaaaa.jpeg

Mysle ze nie ma co za bardzo szalec i nie wyrazac zgody na takie zabiegi bo sądzę ze one nie sa szkodzace. A pomoc mogą. Chociaz i tak dzieci maja czesto zapchane kanaliki...
Z wit k to nie orientuje sie u mnie oboje miali zastrzyk a Marysi i tak musialam dawac w kapsulkach jeszcze... wiec nie wiem...

Do góry