reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

India Kto by spamiętał to wszystko :D
Też mam nadzieję,że coś ruszy może bo mam już serdecznie dość :p Choć do terminu jeszcze 9 dni. Zobaczymy o 17 :)

Ostatnia edycja:
reklama
Zyciowa, Radkowi tez podawalam kapsulki jeszcze. W sierpniu 2016 weszla rekomendacja, ze nie trzeba suplementowac, tak mi polozna mowila

O witaminie K pisze

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

India no wlasnie ja dopiwro teraz w sumie zobaczylam ze Marysia zastrzyk z K tez miala... dziwne trochę nie? Ze teraz sam zastrzyk ok a kiedys dodatkowo te kapsulki jeszcze sie dawalo :)

Pytanie mam. Jesli w piatek mija 6 tygodni od ostatniej dawki szxzepienia to do kiedy musze dac ta dawke? Miedzy 6-8 tygodni? Ma to znaczenie? Czy najlepiej w piatek?
Chce zmienic pediatre,a nie wiem czy termin bede miala do tej co chce

India no wlasnie ja dopiwro teraz w sumie zobaczylam ze Marysia zastrzyk z K tez miala... dziwne trochę nie? Ze teraz sam zastrzyk ok a kiedys dodatkowo te kapsulki jeszcze sie dawalo :)

Madre glowy sie co jakis czas spotykaja i zmieniaja stanowisko :-) Mi przy Radku nawet nie powiedzieli, zeby suplementowac w domu. Pediatra mnie uswiadomila dopiero. A teraz podobno uznali, ze dawka ze szczepionki spokojnie starcza

India czasem szczepienia sa przeciez odraczane ze względu na chorobe wiec wydaje mi sie ze jeslli poda sie pozniej to nic sie nie stanie.

Az ide sprawdzic czy Amelka ma cos takiego w ksiazeczce i Filip

relgh371tsldyf8u.png

Rzeczywiście Fikip i Amelka tez mieli ten zabieg i mamy tak jak u Zyciowej u Filipa nazwany inaczej i u Amelki tez.

Dora [emoji8] pozwól ze jak bede tez miala potrzebe sie cos zapytac to sie odezwe :-) Amelka różnie, raz dluzej polezy, raz krocej na brzuszku. Denerwuje sie czasem.

Mloda obudziła sie o 8 jak jechałam zawiezc filipa, jak wrocilam do rozgadana byla jak nie wiem. Wlaczylam jej karuzele a ona przed 9 zasnela i spi. Bez mm wiec pewnie za chwilę obudzi sie mega glodna :-) wiec ja tez mam chwilę wolnego :-)

Od dzis zaczynam.dietke [emoji6] i mam w planach kilka razy w tyg cwiczyc z siostra. Mam tylko nadzieję ze to nie slomiany zapał

relgh371tsldyf8u.png

reklama
Do góry