reklama
India9
Fanka BB :)
Zyciowa, Radkowi tez podawalam kapsulki jeszcze. W sierpniu 2016 weszla rekomendacja, ze nie trzeba suplementowac, tak mi polozna mowila
O witaminie K pisze
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
O witaminie K pisze
India9
Pytanie mam. Jesli w piatek mija 6 tygodni od ostatniej dawki szxzepienia to do kiedy musze dac ta dawke? Miedzy 6-8 tygodni? Ma to znaczenie? Czy najlepiej w piatek?
Chce zmienic pediatre,a nie wiem czy termin bede miala do tej co chce
Chce zmienic pediatre,a nie wiem czy termin bede miala do tej co chce
India9
Madre glowy sie co jakis czas spotykaja i zmieniaja stanowisko :-) Mi przy Radku nawet nie powiedzieli, zeby suplementowac w domu. Pediatra mnie uswiadomila dopiero. A teraz podobno uznali, ze dawka ze szczepionki spokojnie starcza
India9
Eeeeee, terminy do tej babki co chce isc sa tak odlegle, ze nie ide....
viola150
Rzeczywiście Fikip i Amelka tez mieli ten zabieg i mamy tak jak u Zyciowej u Filipa nazwany inaczej i u Amelki tez.
Dora [emoji8] pozwól ze jak bede tez miala potrzebe sie cos zapytac to sie odezwe :-) Amelka różnie, raz dluzej polezy, raz krocej na brzuszku. Denerwuje sie czasem.
Mloda obudziła sie o 8 jak jechałam zawiezc filipa, jak wrocilam do rozgadana byla jak nie wiem. Wlaczylam jej karuzele a ona przed 9 zasnela i spi. Bez mm wiec pewnie za chwilę obudzi sie mega glodna :-) wiec ja tez mam chwilę wolnego :-)
Od dzis zaczynam.dietke [emoji6] i mam w planach kilka razy w tyg cwiczyc z siostra. Mam tylko nadzieję ze to nie slomiany zapał
Dora [emoji8] pozwól ze jak bede tez miala potrzebe sie cos zapytac to sie odezwe :-) Amelka różnie, raz dluzej polezy, raz krocej na brzuszku. Denerwuje sie czasem.
Mloda obudziła sie o 8 jak jechałam zawiezc filipa, jak wrocilam do rozgadana byla jak nie wiem. Wlaczylam jej karuzele a ona przed 9 zasnela i spi. Bez mm wiec pewnie za chwilę obudzi sie mega glodna :-) wiec ja tez mam chwilę wolnego :-)
Od dzis zaczynam.dietke [emoji6] i mam w planach kilka razy w tyg cwiczyc z siostra. Mam tylko nadzieję ze to nie slomiany zapał
reklama
India9