reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

India na nosidlo bo chusty nie nosiłam zima . I ubieralam kapcie albo emu ;) ew. Skarpety grubasy

atdctrd8ammce1aq.png

reklama
OlaMagda tak, tak wiem ;) kupilismy auto z isofixem, to był moje jedno z niewielu wymagań ;) do tego zastanawiamy się czy w tym roku do chorwacji z Małym nie jechać z moimi rodzicami i oni też mają isofixa w aucie ;)

Nie wiem czy małą , normalną , a to moja nie ma podnoszonego oparcia, i nie tylko ze nie wchodzi tylko ze juz nie chce leżeć jak nie śpi , to tez to . Na 10 miesięcy gongola Ania ? To ile długości twoja gongola miała cm ?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Moja Marysia też do 9mca w gondoli jeździła. Najbardziej zdrową pozycja dla dziecka i najwygodniej jednak jak lez y w gondoli niż w spacerowke. Ale moja miala szelki pavlika do 6 m-ca. I późno usiadła o w 9 właśnie. Urodził a się w czerwcu a ja dopiero spacerowke na wiosnę wyjęłam ;)

No ja tak po moich koleżankach widzę ,że tak 6 miesięcy około to minimum jak dziecko jeździ w gondoli. Dlatego trochę się zdziwiłam Ola,że na 2 miesiące Ci tylko posłużył.
Anna25 jak tam ? Jest jakiś postęp ?:)

Zresztą z tym wożeniem w gongoli to tak jak z łóżeczkiem niektóre matki zostawiają dzieci w tych małych łóżeczka spac do 3 roku życia i te dzieci rano krzyczą za tymi szczeblami jak więzień we więzieniu a drugie znow kupują zwykle łóżko niskie juz w 1,5 roku lub 2 roku życia i samo sobie schodzi wychodzi ... takze zależy od matki .. ;-) i co kto lubi . Mi ona juz 2,5 miesiąca jak miała podnosiła ciagle głowę w gongoli bo oglądać chciała na spacerze świat a nie leżeć plackiem wiec mi jej żal było .
Wlasnie zmierzyłam moja gongole ( w środku ) ma 62cm to moze mam małą rzeczywiście , Milena miała 58cm w 2 miesiacu . Ten wózek 3w1 dostałam wiec nie patrzyłam co i jak .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Widzisz Ola, wszystko jasne, masz małą gondolę ;-)
Mój Radek przeniósł się do łóżka jak miał 1,5 roku właśnie. Jak Ada będzie miała za dwa lata to kupimy piętrowe dzieciakom do pokoju i Radek dostanie górę, a Ada dół.
Chociaż.... ostatnio Radek mówił o kolejnym dziecku ;-) haha

Do góry