reklama
OlaMagda09
Fanka BB :)
Nie wiem czy małą , normalną , a to moja nie ma podnoszonego oparcia, i nie tylko ze nie wchodzi tylko ze juz nie chce leżeć jak nie śpi , to tez to . Na 10 miesięcy gongola Ania ? To ile długości twoja gongola miała cm ?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Życiowa
OlaMagda09
No ale to tez to ze ona juz nie chce leżeć , a w gongoli to dziecko nic noe widzi .
Moje dzieci oba siedziały twardo w 6-7 miesiacu
Moje dzieci oba siedziały twardo w 6-7 miesiacu
OlaMagda09
Zresztą z tym wożeniem w gongoli to tak jak z łóżeczkiem niektóre matki zostawiają dzieci w tych małych łóżeczka spac do 3 roku życia i te dzieci rano krzyczą za tymi szczeblami jak więzień we więzieniu a drugie znow kupują zwykle łóżko niskie juz w 1,5 roku lub 2 roku życia i samo sobie schodzi wychodzi ... takze zależy od matki .. ;-) i co kto lubi . Mi ona juz 2,5 miesiąca jak miała podnosiła ciagle głowę w gongoli bo oglądać chciała na spacerze świat a nie leżeć plackiem wiec mi jej żal było .
Wlasnie zmierzyłam moja gongole ( w środku ) ma 62cm to moze mam małą rzeczywiście , Milena miała 58cm w 2 miesiacu . Ten wózek 3w1 dostałam wiec nie patrzyłam co i jak .
Wlasnie zmierzyłam moja gongole ( w środku ) ma 62cm to moze mam małą rzeczywiście , Milena miała 58cm w 2 miesiacu . Ten wózek 3w1 dostałam wiec nie patrzyłam co i jak .
OlaMagda09
Życiowa / A teraz masz jaką?
To pewnie standard 80cm to ja jakieś małe to mam , od szwagierki po córce ( ma 5 lat jej mała ) dostałam ten wózek .
To pewnie standard 80cm to ja jakieś małe to mam , od szwagierki po córce ( ma 5 lat jej mała ) dostałam ten wózek .
reklama
India9
Widzisz Ola, wszystko jasne, masz małą gondolę ;-)
Mój Radek przeniósł się do łóżka jak miał 1,5 roku właśnie. Jak Ada będzie miała za dwa lata to kupimy piętrowe dzieciakom do pokoju i Radek dostanie górę, a Ada dół.
Chociaż.... ostatnio Radek mówił o kolejnym dziecku ;-) haha
Mój Radek przeniósł się do łóżka jak miał 1,5 roku właśnie. Jak Ada będzie miała za dwa lata to kupimy piętrowe dzieciakom do pokoju i Radek dostanie górę, a Ada dół.
Chociaż.... ostatnio Radek mówił o kolejnym dziecku ;-) haha