reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Dzięki kochane :) Kurde taki wybór,że na prawdę ciężko się zdecydować i kupić coś rzeczywiście fajnego co się sprawdzi . Ale z Waszą pomocą mam nadzieję,że się uda :)
Nuśka ja też się zastanawiałam nad tą karuzelą z projektorem ale nie wiem czy to warto. Nadziejka widzę,że masz właśnie tą karuzelę o której myślałam. Ale teraz patrzyłam na tą co ma India i też mi się podoba. No nic muszę jeszcze przemyśleć ten temat :p

reklama
Dzięki kochane :) Kurde taki wybór,że na prawdę ciężko się zdecydować i kupić coś rzeczywiście fajnego co się sprawdzi . Ale z Waszą pomocą mam nadzieję,że się uda :)
Nuśka ja też się zastanawiałam nad tą karuzelą z projektorem ale nie wiem czy to warto. Nadziejka widzę,że masz właśnie tą karuzelę o której myślałam. Ale teraz patrzyłam na tą co ma India i też mi się podoba. No nic muszę jeszcze przemyśleć ten temat :p
Ja mam karuzele smily play z projektorem. Mala lubi lezec i na nia patrzec ale projektor jak narazie szalu nie robi. Dostala w prezencie ode mnie z pracy wiec nie ma co wybrzydzac [emoji6]

Mate edukacyjna wlasnie zamowilam z bright stars. Czekam na nia.

Leżaczek bujaczek mam pozyczony od kolezanki ale srednio mi podchodzi. Wole małą posadzic w nosidle do samochodu, przyczepiam jej zabawke i tak sobie polezy. Dla Filipa mialam fajny leżaczek z fisher Price, który mozna bylo zablokowac i służył jako krzeselko. Ale sprzedalam [emoji52]

relgh371tsldyf8u.png

U mnie tez najgorsze ciaze z dziewczynami , przy synu cudo stan a nie ciaza [emoji2]
Nuska - to fajnie masz z tym fotelikiem ja mam auto nie dopasowane na izofix mąż tak ale w jego aucie to tylko w weekend .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Mariolka jest w ciazy?? Super :-) pogratuluj jej Ola jak masz z nia kontakt. Tez sie ostatnio zastanawialam co u Minki i czarnej Madzi.

Ja mam wózek 3w1 i mam fotelik od producenta. Dla Filipa tez miałam. Nie narzekalam. Filip w gondoli jezdzil dobre 5 miesięcy bo potem chcial juz wiecej widziec. Amelka pojezdzi moze troche dluzej. Ale moja dł gondoli to ok 80cm.

relgh371tsldyf8u.png

Kasia2310 ja kupiłam leżaczek bujaczek tiny love 3w1, ma mega dobre opinie ;)
do tego leżaczek bujaczek z fisher price, ale ten to używany, żeby nie przesadzać z wydatkami ;p karuzelki jeszcze nie mam, podobają mi się z projektorami, ale nie wiem czy jest to potrzebne ;)
Wrzucam fotki poglądowe ;)
Zobacz załącznik 793473 Zobacz załącznik 793474
Nuska do ile kg/ mcy jest ten leżaczek? Bo ja też zastanawiam się nad nim ale mam wrażenie że dziecko szybko z niego wyrośnie

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
OlaMagda póki co musze sie nauczyć jeździć tym autem ;p mamy od grudnia a ja nie jeździłam ani razu, trochę sie boje bo czesto jest teraz ślisko a to tył napęd i mąż mnie wozi jak jest w domu a tak to sobie radze bez ;)

Anka32 według producenta jest od 0 do 18 kg ;) nasza KasiaMarysia tez taki ma dla Madzi i chwali ;)

Napisane na ASUS_Z00ED w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry