reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

A co to za Ola? Chyba nie znam...

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja też nie kojarzę...
A propos wózków, też mam w szarosciach z kremem, ale z koronka

5djy3e3kpgua6zwe.png

reklama
Anka - masz chyba Olę na Facebook wszystkie ją mamy ..
Cześć dziewczynki , u mnie masakra , nie dość ze jakieś koszmary miałam w nocy do 2h nie spałam to pózniej Milena sie o 5h obudziła i kupę zrobiła , wtf ? Takze jestem zombie dziś , a jeszcZe 2 robotników przylazło kończyć płytki , moj juz w robocie Milena śpi , a dzieci w szkole . Łeb mnie boli i ledwo żyje :-(

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Teraz ciągle kieszonki. Do kangurka nie mam cierpliwości poza tym skrzydełka odpadają pod kurtkę. Mały trzyma już głowę sztywno to może zacznę ćwiczyć wiązanie 2x bo mi sie mega podoba :)

Mi tez sie 2x podoba i wydaje sie takie proste :-) zobaczymy jak w praktyce, ja jeszcze chusty nie mam do wiazania, tylko ta kolkowa, ale rzeczywiscie plecy obciaza
Tylko czytalam, ze 2x to dla siedzacych dzieci
A ta kieszonke to latwo Ci sie wiaze?

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

India no właśnie ponoć dla siedzących Ale słyszałam od doradcy ze dziecko które glowe trzyma sztywno już może bo chodzi o to że nie ma podtrzymania karku w tym wiązaniu. A kieszonka to 2minuty :)

reklama
Do góry