reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
1485766947-aaaaaa.jpeg

1485766953-aaaaaa.jpeg

dziewczyny powiedzcie mi jaka chuste kupic skoro obczajacie temat. nigdy nje mialam zadnej stycznosci z chustami i nic nie wiem na ten temat. mam 156 cm wzrostu i nawet nie wiem jakiej dlugosci.

Malami najlepiej napisać na grupie chustiwej. Długość dobiera się do rozmiaru ubrań jaki sie nosi. Na początek jak dzidzia jest mala i zaczynasz zabawę to polecają chusty bawełniane pasiaki bo najłatwiej sie je wiąże bo przy dociaganiu lapiesz pasmami :) ewentualnie zapgrać na stronie producenta i rozmiar i Ci pomogą dobrać :)

dziewczyny powiedzcie mi jaka chuste kupic skoro obczajacie temat. nigdy nje mialam zadnej stycznosci z chustami i nic nie wiem na ten temat. mam 156 cm wzrostu i nawet nie wiem jakiej dlugosci.
Ja sie nie znam, ale dla najmlodszych bawelniana i najlatwiej jest z kółkową na poczatek. Dla Ciebie to 1,7 m jak kółkowa.
Wejdz sobie na strone little frog, tam jest odnosnik JAKI ROZMIAR CHUSTY. Bedziesz miala wypisane wiazania i dlugosci. Ja na Youtubie ogladalam jak sie wiaze

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hejka Dziewczyny ;)
Wiki nie ma za co ;) Kasia2310 ma ten sam model wózka co ja, tylko jaśniejsze kolorki ;) no i ja fotelik kupowałam osobno, a nie ten od producenta wózka ;)
OlaMagda ja tam Oli na fb nie mam ;p i ciebie chyba też nie ;/

Ja już wracam do żywych, ale weekend cały w łóżku przeleżałam. Piątek był najgorszy, ale mężuś przyjechał, pojechaliśmy do nas do mieszkania i skakał koło mnie jak nigdy hihi ;)
Byłam dzisiaj na kontroli u gina, nic się nie rusza, według niego na spokojnie do terminu donoszę Małego o ile nie przenosze ;p poza tym wszystko z Jasiem dobrze, dalej sobie rośnie, teraz około 3,1 kg już ma ;) tylko ja znowu jakąś infekcję tam mam wrrrr ;/ w tej ciąży to co chwilę coś ;/

Miłego dzionka ;)

Do góry