reklama
OlaMagda09
Fanka BB :)
Wiki No prze masakra :-(
Dorcia- a to moze tez jej sesje zorganizuje :-)
Ja tez taka przy synu byłam nogi patyki chuda i piłka do kosza na brzuchu tyla :-)
A o menu to mówiłam o moim bo ja na diecie od 1 stycznia i mi tam pare składników brakuje ( twarogu , itd ...) a moim to gotuje osobno :-) czasem to nawet kotlety a wczoraj makaron w sosie beszamelowym z krewetkami i nie tknęłam [emoji1360][emoji23][emoji1320]...
Nie pytajcie ile spadło z wagi bo nie wiem bede sie ważyć 1 lutego postanowiłam raz w miesiacu tylko . Od tygodnia juz ćwiczę 50mn dziennie .
Nuska - wez wyciśnij cytrynę dwie trzy i wypij to ! Pij tak 2-3 razy dziennie po dwóch dniach po kaszlu i Katarze !
Herbata nie za dobra na takie , lepiej zielona lub miętowa , to jus lepiej mleko z miodem .
U mileny twarde dziąsła i czuje takie ostre jak przejadę palcem po jej dziąśle .
MalaMi - tRzymam mocno kciuki [emoji1360][emoji1360][emoji1360]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja tez taka przy synu byłam nogi patyki chuda i piłka do kosza na brzuchu tyla :-)
A o menu to mówiłam o moim bo ja na diecie od 1 stycznia i mi tam pare składników brakuje ( twarogu , itd ...) a moim to gotuje osobno :-) czasem to nawet kotlety a wczoraj makaron w sosie beszamelowym z krewetkami i nie tknęłam [emoji1360][emoji23][emoji1320]...
Nie pytajcie ile spadło z wagi bo nie wiem bede sie ważyć 1 lutego postanowiłam raz w miesiacu tylko . Od tygodnia juz ćwiczę 50mn dziennie .
Nuska - wez wyciśnij cytrynę dwie trzy i wypij to ! Pij tak 2-3 razy dziennie po dwóch dniach po kaszlu i Katarze !
Herbata nie za dobra na takie , lepiej zielona lub miętowa , to jus lepiej mleko z miodem .
U mileny twarde dziąsła i czuje takie ostre jak przejadę palcem po jej dziąśle .
dora032
dora musimy bo to wszystko za bardzo sie nawarstwia. no i raczej moj prace bedzie zmienial to mowil ze na poczatek poszedlby na zasilek zeby mi pomoc a za dwa miesiace do pracy. a z budowa to nie wiem co bedzie. skoncza nam dach i raczej bedzie stala w miejscu
Będzie dobrze Najważniejsze, że razem. Ty, maż i dzieci to teraz rodzina.
Rodzice też ważni, wiadomo, ale są pewne priorytety.
dora032
Wiki No prze masakra :-(
Ola twarda babka jesteś z tą dietą. Super
Ja to połam wodę z cytryną, miodem i imbirem
Tak zalewałam żeby trochę postało.
dora032
Planuję kupić wyciskarkę wolnoobrotową, polecacie coś. Mój kuzyn kupił taką za ponad 2 tyś, ale ja bym nie chciała tak szaleć coś w rozsądnej cenie bym wolała. Właśnie przed chwilą zamówiłam pralkę, bo stara straszyła, straszyła i padła
Anka_32
Byłyśmy z Tosia na spacerze, ale jest tak ślisko że normalnie bolą mnie uda bo szłam tak sztywno żeby się nie wywalić ogólnie jest bardzo przyjemnie bo jest w okolicach 0 i świeci słońce
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Anka_32
Ja mam sokowirówke taka duża, że całe jabłka się mieszczą i nie trzeba ich kroić i zrobiłam w niej sok może dwa razy....
Wiki ja miałam kiedyś też bardzo nie przyjemną sytuacje u lekarza. Napisałam skargę i nie byłam jedyna dziś lekarka już tam nie pracuje. Jak trochę osób się wkurzy i napisze do nfz to cos z tym jednak robią. Takie moje doświadczenie przynajmniej. Sliczne ubranko
Mała Mi trzymam kciuki za przeprowadzkę Najważniejsze,ze jesteście razem. Tak jak Dorcia mówi są pewne priorytety
Mała Mi trzymam kciuki za przeprowadzkę Najważniejsze,ze jesteście razem. Tak jak Dorcia mówi są pewne priorytety
reklama