reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Wiki, to pierwsze juz jest :-)

3jvz8ribeqwvt6ck.png

reklama
Wiki No prze masakra :-(
Dorcia- a to moze tez jej sesje zorganizuje :-)
Ja tez taka przy synu byłam nogi patyki chuda i piłka do kosza na brzuchu tyla :-)
A o menu to mówiłam o moim bo ja na diecie od 1 stycznia i mi tam pare składników brakuje ( twarogu , itd ...) a moim to gotuje osobno :-) czasem to nawet kotlety a wczoraj makaron w sosie beszamelowym z krewetkami i nie tknęłam [emoji1360][emoji23][emoji1320]...
Nie pytajcie ile spadło z wagi bo nie wiem bede sie ważyć 1 lutego postanowiłam raz w miesiacu tylko . Od tygodnia juz ćwiczę 50mn dziennie .
Nuska - wez wyciśnij cytrynę dwie trzy i wypij to ! Pij tak 2-3 razy dziennie po dwóch dniach po kaszlu i Katarze !
Herbata nie za dobra na takie , lepiej zielona lub miętowa , to jus lepiej mleko z miodem .
U mileny twarde dziąsła i czuje takie ostre jak przejadę palcem po jej dziąśle .
MalaMi - tRzymam mocno kciuki [emoji1360][emoji1360][emoji1360]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

dora musimy bo to wszystko za bardzo sie nawarstwia. no i raczej moj prace bedzie zmienial to mowil ze na poczatek poszedlby na zasilek zeby mi pomoc a za dwa miesiace do pracy. a z budowa to nie wiem co bedzie. skoncza nam dach i raczej bedzie stala w miejscu

Będzie dobrze :) Najważniejsze, że razem. Ty, maż i dzieci to teraz rodzina.
Rodzice też ważni, wiadomo, ale są pewne priorytety.

Wiki No prze masakra :-(
Dorcia- a to moze tez jej sesje zorganizuje :-)
Ja tez taka przy synu byłam nogi patyki chuda i piłka do kosza na brzuchu tyla :-)
A o menu to mówiłam o moim bo ja na diecie od 1 stycznia i mi tam pare składników brakuje ( twarogu , itd ...) a moim to gotuje osobno :-) czasem to nawet kotlety a wczoraj makaron w sosie beszamelowym z krewetkami i nie tknęłam [emoji1360][emoji23][emoji1320]...
Nie pytajcie ile spadło z wagi bo nie wiem bede sie ważyć 1 lutego postanowiłam raz w miesiacu tylko . Od tygodnia juz ćwiczę 50mn dziennie .
Nuska - wez wyciśnij cytrynę dwie trzy i wypij to ! Pij tak 2-3 razy dziennie po dwóch dniach po kaszlu i Katarze !
Herbata nie za dobra na takie , lepiej zielona lub miętowa , to jus lepiej mleko z miodem .
U mileny twarde dziąsła i czuje takie ostre jak przejadę palcem po jej dziąśle .
MalaMi - tRzymam mocno kciuki [emoji1360][emoji1360][emoji1360]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ola twarda babka jesteś z tą dietą. Super :)

Ja to połam wodę z cytryną, miodem i imbirem :)
Tak zalewałam żeby trochę postało.

Planuję kupić wyciskarkę wolnoobrotową, polecacie coś. Mój kuzyn kupił taką za ponad 2 tyś, ale ja bym nie chciała tak szaleć coś w rozsądnej cenie bym wolała. Właśnie przed chwilą zamówiłam pralkę, bo stara straszyła, straszyła i padła :(

Ola, krewetek nie zjadlas??? No wez.... Skad bierzesz sile...
Ja od gwiazdki biegami, ale kurcze obzeram sie jak glupia i tez musze cos z tym zrobic w koncu

Dora, wspolczuje zakupu pralki...oby moja jeszcze hulala

3jvz8ribeqwvt6ck.png

Byłyśmy z Tosia na spacerze, ale jest tak ślisko że normalnie bolą mnie uda bo szłam tak sztywno żeby się nie wywalić :) ogólnie jest bardzo przyjemnie bo jest w okolicach 0 i świeci słońce

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Wiki ja miałam kiedyś też bardzo nie przyjemną sytuacje u lekarza. Napisałam skargę i nie byłam jedyna dziś lekarka już tam nie pracuje. Jak trochę osób się wkurzy i napisze do nfz to cos z tym jednak robią. Takie moje doświadczenie przynajmniej. Sliczne ubranko :)
Mała Mi trzymam kciuki za przeprowadzkę :) Najważniejsze,ze jesteście razem. Tak jak Dorcia mówi są pewne priorytety :)

reklama
Do góry