reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Nuska, na gardlo tantum verde kup i mozesz plukac gardlo woda z soda lub sola, co wolisz.
Sok malinowy, sok z czarnego bzu, duzo miodu, cytryny...

3jvz8ribeqwvt6ck.png

Na mnie to nawet ten czarny bez lepiej działa bo po malinie się bardzo pocę a i imbir.

reklama
To chyba wiem kiedy dom wypucuję ;) Teraz bardziej wkurza mnie to, że nie mogę tego zrobić wrrrr.
No i chodzić więcej mam hmmm takie chodzenie bez sensu jest idiotyczne. Co innego jakbym mogła na spacer to się otoczenie zmienia i spotkasz kogoś a tak to ile razy można kwiatki podlewać albo rybki karmić.
No ja do 17 tyg leżałam, nic nie mogłam robić, potem bałam się ryzykować i większość robił M, a dziś zaszalalam i polatalam na miotle [emoji3][emoji3][emoji3]

i sie pytam czy jest to bezpieczne bo jednak dwóch zabronilo, a ta z tekstem czy mam komórki mózgowe i ze jak nie chce brac leków to zebym odrazu ciążę usunęła...

Ja pier.dole tego się nie da nawet skomentować....

5djy3e3kpgua6zwe.png

Teraz żałuję ze nie wyszlam w trakcie trzaskajac drzwiami ale zamurowalo mnie i tylko powiedzialam ze przychodzę do lekarza sie dowiedzieć a skoro tylu mi tak powiedziało

Wiki no brak słów, ale rozumiem ja też tak mam, że jak mnie lekarz wkurzy to się nie odzywam a swoje myślę. Bo jakbym wiązankę puściła to bym już pewnie do niego nie poszła więcej. A i po co sobie nerwy szarpać na idiotów. Albo trzeba by na piśmie zażądać żeby ci dała, że masz brać w ciąży.

dora musimy bo to wszystko za bardzo sie nawarstwia. no i raczej moj prace bedzie zmienial to mowil ze na poczatek poszedlby na zasilek zeby mi pomoc a za dwa miesiace do pracy. a z budowa to nie wiem co bedzie. skoncza nam dach i raczej bedzie stala w miejscu

Wiki brak mi słów... Ja bym chyba odpysknęła. Cóż taki mój charakter.

Kasia dwie jedynki , lewa już wyszła bardziej.

India a ja mogę przy kp coś innego niż *spam*??

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry