reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Nuska, na gardlo tantum verde kup i mozesz plukac gardlo woda z soda lub sola, co wolisz.
Sok malinowy, sok z czarnego bzu, duzo miodu, cytryny...

3jvz8ribeqwvt6ck.png

Na mnie to nawet ten czarny bez lepiej działa bo po malinie się bardzo pocę a i imbir.

reklama
To chyba wiem kiedy dom wypucuję ;) Teraz bardziej wkurza mnie to, że nie mogę tego zrobić wrrrr.
No i chodzić więcej mam hmmm takie chodzenie bez sensu jest idiotyczne. Co innego jakbym mogła na spacer to się otoczenie zmienia i spotkasz kogoś a tak to ile razy można kwiatki podlewać albo rybki karmić.
No ja do 17 tyg leżałam, nic nie mogłam robić, potem bałam się ryzykować i większość robił M, a dziś zaszalalam i polatalam na miotle [emoji3][emoji3][emoji3]

i sie pytam czy jest to bezpieczne bo jednak dwóch zabronilo, a ta z tekstem czy mam komórki mózgowe i ze jak nie chce brac leków to zebym odrazu ciążę usunęła...

Ja pier.dole tego się nie da nawet skomentować....

5djy3e3kpgua6zwe.png

Teraz żałuję ze nie wyszlam w trakcie trzaskajac drzwiami ale zamurowalo mnie i tylko powiedzialam ze przychodzę do lekarza sie dowiedzieć a skoro tylu mi tak powiedziało

Wiki no brak słów, ale rozumiem ja też tak mam, że jak mnie lekarz wkurzy to się nie odzywam a swoje myślę. Bo jakbym wiązankę puściła to bym już pewnie do niego nie poszła więcej. A i po co sobie nerwy szarpać na idiotów. Albo trzeba by na piśmie zażądać żeby ci dała, że masz brać w ciąży.

dora musimy bo to wszystko za bardzo sie nawarstwia. no i raczej moj prace bedzie zmienial to mowil ze na poczatek poszedlby na zasilek zeby mi pomoc a za dwa miesiace do pracy. a z budowa to nie wiem co bedzie. skoncza nam dach i raczej bedzie stala w miejscu

Wiki brak mi słów... Ja bym chyba odpysknęła. Cóż taki mój charakter.

Kasia dwie jedynki , lewa już wyszła bardziej.

India a ja mogę przy kp coś innego niż *spam*??

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry