reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Marysiu, sliczne te zabki :-)

Dora - łodyżki :-D Dobre

3jvz8ribeqwvt6ck.png

reklama
Dora możesz kupić glukozę cytrynową, nie musisz brać cytryny :)
Nuśka a tantum verde masz? Mi tylko on pomógł,bo ten *spam* to ziołowy i w sumie to nic nie daje chyba.
KasiaMArysia Ile już wyszło ząbków? :)

Nuska, na gardlo tantum verde kup i mozesz plukac gardlo woda z soda lub sola, co wolisz.
Sok malinowy, sok z czarnego bzu, duzo miodu, cytryny...

3jvz8ribeqwvt6ck.png

Nawet mi nie mów...
Ogarnęłam już cały dom, mycie szafek, podłóg, łazienki, dywany, pranie, zmywarkę - chyba mnie cos dziś wali [emoji16]
Ale jak wieczorem gin powie, że nic na e drgnelo to oszaleje [emoji27][emoji27][emoji27]
Nuska zdrówka! Ja z prenalenem męczyłam się chyba z miesiąc
Kasia ale fajne zebolki

5djy3e3kpgua6zwe.png

To chyba wiem kiedy dom wypucuję ;) Teraz bardziej wkurza mnie to, że nie mogę tego zrobić wrrrr.
No i chodzić więcej mam hmmm takie chodzenie bez sensu jest idiotyczne. Co innego jakbym mogła na spacer to się otoczenie zmienia i spotkasz kogoś a tak to ile razy można kwiatki podlewać albo rybki karmić.

Bylam właśnie u najgorszego lekarza na swiecie. Z krzesła prawie spadlam. Lekarz na pogotowiu i rodzinny nie kazali brać lelow na alergie astme w zadnym wypadku. Ide do tej baby i sie pytam czy jest to bezpieczne bo jednak dwóch zabronilo, a ta z tekstem czy mam komórki mózgowe i ze jak nie chce brac leków to zebym odrazu ciążę usunęła...

Teraz żałuję ze nie wyszlam w trakcie trzaskajac drzwiami ale zamurowalo mnie i tylko powiedzialam ze przychodzę do lekarza sie dowiedzieć a skoro tylu mi tak powiedziało

reklama
Do góry