reklama
dora032
Fanka BB :)
Nawet mi nie mów...
Ogarnęłam już cały dom, mycie szafek, podłóg, łazienki, dywany, pranie, zmywarkę - chyba mnie cos dziś wali [emoji16]
Ale jak wieczorem gin powie, że nic na e drgnelo to oszaleje [emoji27][emoji27][emoji27]
Nuska zdrówka! Ja z prenalenem męczyłam się chyba z miesiąc
Kasia ale fajne zebolki
To chyba wiem kiedy dom wypucuję Teraz bardziej wkurza mnie to, że nie mogę tego zrobić wrrrr.
No i chodzić więcej mam hmmm takie chodzenie bez sensu jest idiotyczne. Co innego jakbym mogła na spacer to się otoczenie zmienia i spotkasz kogoś a tak to ile razy można kwiatki podlewać albo rybki karmić.
Wiiktoriiaaa
Bylam właśnie u najgorszego lekarza na swiecie. Z krzesła prawie spadlam. Lekarz na pogotowiu i rodzinny nie kazali brać lelow na alergie astme w zadnym wypadku. Ide do tej baby i sie pytam czy jest to bezpieczne bo jednak dwóch zabronilo, a ta z tekstem czy mam komórki mózgowe i ze jak nie chce brac leków to zebym odrazu ciążę usunęła...
Nuśkaaa
Dzieki dziewczyny, mam jeszcze kilka pastylek tamtym verde.
Idę jakiś obiad przygotować i dalej sie kładę.
Napisane na ASUS_Z00ED w aplikacji Forum BabyBoom
Idę jakiś obiad przygotować i dalej sie kładę.
Napisane na ASUS_Z00ED w aplikacji Forum BabyBoom
Anka_32
Byłam w aptece po dha i zapłaciłam 43 zł a w Gemini takie same 22zl! No jak się nie wkurwic!
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Wiiktoriiaaa
Teraz żałuję ze nie wyszlam w trakcie trzaskajac drzwiami ale zamurowalo mnie i tylko powiedzialam ze przychodzę do lekarza sie dowiedzieć a skoro tylu mi tak powiedziało
reklama
Nadziejka96
Marysiu u nas ząbki tak samo wyglądają hehe no w końcu nasze brzdace z tego samego dnia
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom