reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

U mnie 4 S to spacery, sprzątanie, seks i sutki

Stosuje kilka dni, ale nie działa, albo mam uparta córkę [emoji6]

Wiki śliczne Maleństwo [emoji8]
Dora grunt, że z dzidzia ok. Ja mam na szczęść gina z powołania, tylko czekanie w poczekalni mnie dobija

5djy3e3kpgua6zwe.png

Dobrze jej u mamusi to co się będzie w nieznane pchać ;)
A tak poważnie to takie oczekiwanie męczące musi być.

reklama
Dora u mnie trzeba sobie kupic w aptece , i potem mi robili badania w labolatorium .
Cześć dziewczynki :-) u mnie dziś pogoda sie poprawiła jest słonecznie w nocy padało i jest 10• :-)
Biorę sie za sprzątanie , potem do sklepu dokupić 2-3 rzeczy do mojego menu :-/
Macie jakiegoś pomysła co do organizacji panieńskiego ? Moja szwagierka poprosiła mnie na światka i na druchnę wiec bede musiała jej zorganizować , jescze daleko ale tak pomyślałam ....

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Synek mojej koleżanki ma 8 miesięcy i budzi się co 3 godziny i czasem płacze czasem nie. Karmi go piersią, próbowała dokarmiać mm to tak 30-50 wypije i nie chce, więc nie głodny. Teraz to opowiadała że się obudził pokwękał ona mówi, że nie wstaje tylko go obserwuje. Mały się podnosi i luka przez szczebelki i się śmieje i zagaduje. Takie nocki ma skubany.

Dora u mnie trzeba sobie kupic w aptece , i potem mi robili badania w labolatorium .
Cześć dziewczynki :-) u mnie dziś pogoda sie poprawiła jest słonecznie w nocy padało i jest 10• :-)
Biorę sie za sprzątanie , potem do sklepu dokupić 2-3 rzeczy do mojego menu :-/
Macie jakiegoś pomysła co do organizacji panieńskiego ? Moja szwagierka poprosiła mnie na światka i na druchnę wiec bede musiała jej zorganizować , jescze daleko ale tak pomyślałam ....

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie też słoneczko świeci. Wczoraj w nocy jak wracaliśmy było -7 brrr .
Ola a co na obiad serwujesz? Ja na śniadanie 1,5 jajka zjadłam i dwie kromki normalnie misja tycie. Wczoraj założyłam na wizytę leginsy i sweter i moja mam mi powiedziała, że mam nogi jak z Oświęcimia. To ja jej mówię, że kobiety w ciąży wyglądają kwitnąco i takie łodyżki ma ten kwiatek.

U nas panieński to zazwyczaj najpierw spotkanie, gdzieś w domu albo w knajpie i tam różne gadżety ;) i gry a potem na tańce. Ja np jeden miałam w pizzerii i pizza w kształcie penisa...
Ja miałam dwa panieńskie Jeden robiła świadkowa, a drugi to z koleżankami ze studiów bo one nie mogły na ten pierwszy przyjechać.
Jak ktoś ma możliwość to fajnie na jakieś termy sobie skoczyć, albo do spa. Często teraz też robią takie sesje zdjęciowe z panieńskiego. Moja bratowa teraz w temacie i hyyyyyyy panieński mnie ominie.

Hejka,
Dziewczyny doradzcie mi co mogę jeszcze brać zeby sie wyleczyć... Od wczoraj biorę antybiotyk, do tego sokam tabletki *spam* na gardło, paikam do nosa *spam* katar, cały czas pije gorące napoje i herbatę z miodem i cytryną a jest mi coraz gorzej ;(
Od rana nie mowie, tak mnie boli gardło, do tego ledwo co przelykam i strasznie bolesny kaszel doszedł, nos ciagle zawalony i gardło tez, normalnie płakać mi sie chce ;(

Napisane na ASUS_Z00ED w aplikacji Forum BabyBoom

Dobrze jej u mamusi to co się będzie w nieznane pchać ;)
A tak poważnie to takie oczekiwanie męczące musi być.
Nawet mi nie mów...
Ogarnęłam już cały dom, mycie szafek, podłóg, łazienki, dywany, pranie, zmywarkę - chyba mnie cos dziś wali [emoji16]
Ale jak wieczorem gin powie, że nic na e drgnelo to oszaleje [emoji27][emoji27][emoji27]
Nuska zdrówka! Ja z prenalenem męczyłam się chyba z miesiąc
Kasia ale fajne zebolki

5djy3e3kpgua6zwe.png

reklama
Do góry