reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Tak ! Pilnujcie sie( zwłaszcza ciężarówki ) bierzcie witaminy i witaminę C , u nas masakra same przeziębienia w całej Francji , ja juz 4 dzien bol gardła 37,5• gorączki i katar , i na fervexie jadę bo to najlepsze i do tego remonty kurZ i sprzątanie , dobrZe ze Milci lepiej ...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Nadziejka to Lad
Dora ja też go nie budze. Wstalam do lazienki i próbowałam do lekarza sie zalogowac i bylam średnio zadowolona bo nie wiedzialam jakie mam haslo i IP zablokowalam. A on się obudził i sie pyta czy wyspi sie w koncu bo co noc wstaje. A ja sie poryczalam ze po co mu rodzina jak na palcach trzeba chodzic, a dziecko w nocy tez po cichu plakac nie bedzie. A dwa dni temu jak mnie rozkladalo nic nie jadlam i chcialam płatki z mlekiem. Do sklepu wyjsc mi nie pozwolil a sam tak sie spieszyl ze hoho. I też ryk ze 24 godziny nic nie jadłam ponad a on chce zaglodzic mnie i dziecko. I lzy mi lecą a wale się nie denerwuje tylko to tak samo. Mam nadzieje ze to szybko mija.

A w ktorym tygodniu będziesz na weselu u brata?

W 35 może być ciekawie:) A komunia 4 czerwca a ja termin na 1 mam.

A ja nie moge brac na przeziebienie niczego w saszetkach do rozpuszczania, bo zasypiam po tym i jest to dla mnie bardzo meczace. Nie do ogarniecoa

3jvz8ribeqwvt6ck.png

Dzień dobry :)

Ja się opycham :D

Nuśkaaa a no jeszcze 3 tyg widzę. Ja jak miałam 3 tyg to już się modliłam o poród. Upał był, a tu brzuch duży.

Życiowa kciuki &&. Ja nie mam termomixu, za drogie cholerstwo. Można nieźle się od niego uzależnić.

Życiowa ja mam termomixa już rok prawie będzie i jak dla mnie to były to dobrze wydane pieniądze. Bardzo ułatwia gotowanie i czasowo skraca stanie przy garach :) Ja polecam ! :)

Co do tego urządzenia to ja nie posiadam. Ale jak poszlam do Tesco w tamtym tyg, kupiłam frytkownice beztluszczowa tefala z 800 na 400 przeceniona, normalna najtańsza cena jaka widzielismy to 550 z tej firmy. I powiem szczerze udany zakup, frytki, ryby mieso, kiełbasa, banany pieczone i wiele innych rzeczy mozna i pycha sa. A poszłam tylko po bulki :p

Co do tego urządzenia to ja nie posiadam. Ale jak poszlam do Tesco w tamtym tyg, kupiłam frytkownice beztluszczowa tefala z 800 na 400 przeceniona, normalna najtańsza cena jaka widzielismy to 550 z tej firmy. I powiem szczerze udany zakup, frytki, ryby mieso, kiełbasa, banany pieczone i wiele innych rzeczy mozna i pycha sa. A poszłam tylko po bulki :p

Takie zakupy są najlepsze

reklama
Dzień dobry :)

Ja się opycham :D

Nuśkaaa a no jeszcze 3 tyg widzę. Ja jak miałam 3 tyg to już się modliłam o poród. Upał był, a tu brzuch duży.

Życiowa kciuki &&. Ja nie mam termomixu, za drogie cholerstwo. Można nieźle się od niego uzależnić.
Ja jak mialam 3 tygodnie to po 3 dniach urodzilam :-D

3jvz8ribeqwvt6ck.png

Do góry