reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

O frytkownicy beztluszczowej tez nie slyszalam :-)
Ale dla mnie niestety najsmaczniejsze sa frytki z oleju :-(

3jvz8ribeqwvt6ck.png

reklama
India my miałyśmy w lato przerąbane.
Pytałaś o alergię. Ja miałam krosteczki na rączkach.

Kasia Nic nie poradzisz, że taki maluszek. A z łożyskiem ok? Bo u mojej koleżanki e 36 tyg już mały nie rósł , bo miała starzejące się łożysko i nie dostarczało składników odżywczych. W 36+ miała cc.

reklama
KasiaMarysia to ja w drugą stronę, męczę się już bo zimno i trzeba się ciepło ubierać, i jak się poopatulam to mnie wszystko "uwiera i dusi", a na chwilę do sklepu wejdę to wychodzę cała mokra bo tam gorąco ;p
Kasia2310 nasze Maluchy idą podobnie chyba, mój ostatnio 2960 to było w 36t0d ;)

Mój małż się uparł, że data 17.02.17 mu się podoba i mam dotrzymać, jak bym jakiś wpływ na to miała ;p
Przyjaciółka moja, nie miała żadnych objawów nadchodzącego porodu, była u gina i mówi jej, że jeszcze daleko, na ktg to samo a urodziła 2 dni później ;p

Miałyście tak, że bałyście się wyjśc z domu, że mogą wam wody odejśc? Ja ostatnio takie głupie myśli łapię hehe ;p

Do góry