reklama
KasiaMarysia23
Fanka BB :)
India my miałyśmy w lato przerąbane.
Pytałaś o alergię. Ja miałam krosteczki na rączkach.
Kasia Nic nie poradzisz, że taki maluszek. A z łożyskiem ok? Bo u mojej koleżanki e 36 tyg już mały nie rósł , bo miała starzejące się łożysko i nie dostarczało składników odżywczych. W 36+ miała cc.
Pytałaś o alergię. Ja miałam krosteczki na rączkach.
Kasia Nic nie poradzisz, że taki maluszek. A z łożyskiem ok? Bo u mojej koleżanki e 36 tyg już mały nie rósł , bo miała starzejące się łożysko i nie dostarczało składników odżywczych. W 36+ miała cc.
Anna25
wrzesień2006/lipiec2012
Ale dla mnie niestety najsmaczniejsze sa frytki z oleju :-(
Dla mnie też [emoji3]
Ale najczęściej jemy z piekarnika
Jestem ciekawa, ile moja córcia waży, w ostatnie tyg poszła w masę, oby w granicy 3500 dała radę [emoji6]
KasiaMarysia23
Aaaa to dobrze, uffKasiaMarysia ale ona się ledwo mieści w granicy wagowej w sensie,że jest za duża Dlatego lekarz mówi,że wcześniej może wyjść. Łożysko ok
reklama
Nuśkaaa
KasiaMarysia to ja w drugą stronę, męczę się już bo zimno i trzeba się ciepło ubierać, i jak się poopatulam to mnie wszystko "uwiera i dusi", a na chwilę do sklepu wejdę to wychodzę cała mokra bo tam gorąco ;p
Kasia2310 nasze Maluchy idą podobnie chyba, mój ostatnio 2960 to było w 36t0d
Mój małż się uparł, że data 17.02.17 mu się podoba i mam dotrzymać, jak bym jakiś wpływ na to miała ;p
Przyjaciółka moja, nie miała żadnych objawów nadchodzącego porodu, była u gina i mówi jej, że jeszcze daleko, na ktg to samo a urodziła 2 dni później ;p
Miałyście tak, że bałyście się wyjśc z domu, że mogą wam wody odejśc? Ja ostatnio takie głupie myśli łapię hehe ;p
Kasia2310 nasze Maluchy idą podobnie chyba, mój ostatnio 2960 to było w 36t0d
Mój małż się uparł, że data 17.02.17 mu się podoba i mam dotrzymać, jak bym jakiś wpływ na to miała ;p
Przyjaciółka moja, nie miała żadnych objawów nadchodzącego porodu, była u gina i mówi jej, że jeszcze daleko, na ktg to samo a urodziła 2 dni później ;p
Miałyście tak, że bałyście się wyjśc z domu, że mogą wam wody odejśc? Ja ostatnio takie głupie myśli łapię hehe ;p