reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Życiowa - moje dwie szwagierki maja termomixa i gotują pichcą nawet ich mężowie podobno zajebiste i przydatne wszystko szybko zrobione takze bardzo chwalą.
Dorcia- tyle wazy ci moja Milena w 24tc :-)
Anka - kup sobie globulki , napewno sa jakieś bez recepty bo to częste w ciazy .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja wcześniej hustaweczki nie miałam, jedną sobotę tylko przeryczałam jak były urodziny mojego chrześniaka i nie mogłam iść i tak mi się przykro zrobiło że w domu siedzę. Potem to poszła lawina i każdy powód był dobry do płaczu. Ogólnie to jakiś imprezowy rok mamy i tyle mnie ominie. Teraz 18 kuzyna i roczek chrześniaka mojego M., potem komunia chrześniaka mojego M i jeszcze wesele mojego brata jedynego, nie wyobrażam sobie że nie pójdę.

India szkoda ze kolor się wyplukuje bo ślicznie Ci w nim.

Mała mi też leciała z sutkow krew ale karmilam bo co było zrobić ;/.

Byliśmy wczoraj na szczepieniu niunio był bardzo grzeczny i w ośrodku i później w domu . Dałam mu troszkę pedicetamolu bo miał temperaturę podwyższona po tym spał 3 godziny ;)

Jak zwykle według pielęgniarki ma 69 cm a według doktorki 75 hehe ;p waży 7.800 ;)

Filip chce bez przerwy siadać i się przewraca a jak go chwilkę posadze na kolanach to chce zabawki i wtedy się denerwuje jak nie może do ręki złapać i w buzię wsadzić . No taki cudak ze szok.
Nauczył się zasypiać z miskiem haha ;p

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Moja koleżanka urodziła w maju i chcieli się o kolejne dziecko starać. Ona karmi piersią i nie ma jeszcze miesiączki, poszła do ginekologa i okazało się, że jak karmi to nie ma owulacji. Ona w moim wieku, chcą więcej niż jedno dziecko i w sumie nie ma na co czekać, ale ona sama mąż pracuje całe dnie czasem i na noce. No niezniszczalna jakaś, ja tu myślę jak z jednym bez M się ogarnę.

Dora ja też go nie budze. Wstalam do lazienki i próbowałam do lekarza sie zalogowac i bylam średnio zadowolona bo nie wiedzialam jakie mam haslo i IP zablokowalam. A on się obudził i sie pyta czy wyspi sie w koncu bo co noc wstaje. A ja sie poryczalam ze po co mu rodzina jak na palcach trzeba chodzic, a dziecko w nocy tez po cichu plakac nie bedzie. A dwa dni temu jak mnie rozkladalo nic nie jadlam i chcialam płatki z mlekiem. Do sklepu wyjsc mi nie pozwolil a sam tak sie spieszyl ze hoho. I też ryk ze 24 godziny nic nie jadłam ponad a on chce zaglodzic mnie i dziecko. I lzy mi lecą a wale się nie denerwuje tylko to tak samo. Mam nadzieje ze to szybko mija.

A w ktorym tygodniu będziesz na weselu u brata?

Dzień dobry z rana ;)
Wstałam z mega bólem gardła i katarem i już wściekła jestem ;/ mój bratanek ostatnio kaszlał i kichał i go nie raz prosiłam, żeby się cieplej ubierał, pił gorącą herbatę, nie podchodził za blisko mnie żeby nie zarazić, zatykał paszczę jak kicha i oczywiście nie bo po co, a teraz jak mnie rozłoży to go uduszę ;/
Więc dzisiaj cały dzień pod kocem z gorącą herbatą z cytryną i miodem i tatnum verde tabletki mam.

KasiaMarysia nic nie czuję Kochana, czasem mnie brzuch zaboli jak mnie bolał w okolicach miesiączki, ale mija po chwili. Twardnieje jak więcej porobię, ale też jak odpocznę mija i to tyle. Jasiowi dobrze w brzuszku ;) jeszcze czas mam do terminu, więc luzik chociaż ja się już niecierpliwię ;D
Życiowa kciuki za rozmowę :)

Miłego dnia ;)

Poranne buziaki dla Bartusia
1485249739594.jpg

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1485249739594.jpg
    1485249739594.jpg
    41,8 KB · Wyświetleń: 120
reklama
Do góry