reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Życiowa - moje dwie szwagierki maja termomixa i gotują pichcą nawet ich mężowie podobno zajebiste i przydatne wszystko szybko zrobione takze bardzo chwalą.
Dorcia- tyle wazy ci moja Milena w 24tc :-)
Anka - kup sobie globulki , napewno sa jakieś bez recepty bo to częste w ciazy .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja wcześniej hustaweczki nie miałam, jedną sobotę tylko przeryczałam jak były urodziny mojego chrześniaka i nie mogłam iść i tak mi się przykro zrobiło że w domu siedzę. Potem to poszła lawina i każdy powód był dobry do płaczu. Ogólnie to jakiś imprezowy rok mamy i tyle mnie ominie. Teraz 18 kuzyna i roczek chrześniaka mojego M., potem komunia chrześniaka mojego M i jeszcze wesele mojego brata jedynego, nie wyobrażam sobie że nie pójdę.

India szkoda ze kolor się wyplukuje bo ślicznie Ci w nim.

Mała mi też leciała z sutkow krew ale karmilam bo co było zrobić ;/.

Byliśmy wczoraj na szczepieniu niunio był bardzo grzeczny i w ośrodku i później w domu . Dałam mu troszkę pedicetamolu bo miał temperaturę podwyższona po tym spał 3 godziny ;)

Jak zwykle według pielęgniarki ma 69 cm a według doktorki 75 hehe ;p waży 7.800 ;)

Filip chce bez przerwy siadać i się przewraca a jak go chwilkę posadze na kolanach to chce zabawki i wtedy się denerwuje jak nie może do ręki złapać i w buzię wsadzić . No taki cudak ze szok.
Nauczył się zasypiać z miskiem haha ;p

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Moja koleżanka urodziła w maju i chcieli się o kolejne dziecko starać. Ona karmi piersią i nie ma jeszcze miesiączki, poszła do ginekologa i okazało się, że jak karmi to nie ma owulacji. Ona w moim wieku, chcą więcej niż jedno dziecko i w sumie nie ma na co czekać, ale ona sama mąż pracuje całe dnie czasem i na noce. No niezniszczalna jakaś, ja tu myślę jak z jednym bez M się ogarnę.

Dora ja też go nie budze. Wstalam do lazienki i próbowałam do lekarza sie zalogowac i bylam średnio zadowolona bo nie wiedzialam jakie mam haslo i IP zablokowalam. A on się obudził i sie pyta czy wyspi sie w koncu bo co noc wstaje. A ja sie poryczalam ze po co mu rodzina jak na palcach trzeba chodzic, a dziecko w nocy tez po cichu plakac nie bedzie. A dwa dni temu jak mnie rozkladalo nic nie jadlam i chcialam płatki z mlekiem. Do sklepu wyjsc mi nie pozwolil a sam tak sie spieszyl ze hoho. I też ryk ze 24 godziny nic nie jadłam ponad a on chce zaglodzic mnie i dziecko. I lzy mi lecą a wale się nie denerwuje tylko to tak samo. Mam nadzieje ze to szybko mija.

A w ktorym tygodniu będziesz na weselu u brata?

Dzień dobry z rana ;)
Wstałam z mega bólem gardła i katarem i już wściekła jestem ;/ mój bratanek ostatnio kaszlał i kichał i go nie raz prosiłam, żeby się cieplej ubierał, pił gorącą herbatę, nie podchodził za blisko mnie żeby nie zarazić, zatykał paszczę jak kicha i oczywiście nie bo po co, a teraz jak mnie rozłoży to go uduszę ;/
Więc dzisiaj cały dzień pod kocem z gorącą herbatą z cytryną i miodem i tatnum verde tabletki mam.

KasiaMarysia nic nie czuję Kochana, czasem mnie brzuch zaboli jak mnie bolał w okolicach miesiączki, ale mija po chwili. Twardnieje jak więcej porobię, ale też jak odpocznę mija i to tyle. Jasiowi dobrze w brzuszku ;) jeszcze czas mam do terminu, więc luzik chociaż ja się już niecierpliwię ;D
Życiowa kciuki za rozmowę :)

Miłego dnia ;)

Poranne buziaki dla Bartusia
1485249739594.jpg

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1485249739594.jpg
    1485249739594.jpg
    41,8 KB · Wyświetleń: 114
reklama
Do góry