reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Anna a jak chłopcy ? Czekają na siostrzyczkę? :).

Czekaja czekają i codziennie pytanie kiedy [emoji6]
Mogłaby już wychodzić bo u nas od poniedziałku ferie i wolałabym być w domu, no ale znając moje szczęście będę akurat w szpitalu.
U nas jeszcze 6 dni do wywoływania... Tylko i aż [emoji33][emoji16]

5djy3e3kpgua6zwe.png

reklama
Kasiu ja bym jebla za przeproszeniem to karmienie piersią. O szaleć idzie. Nie dałabym rady raz diety takiej trzymać a dwa patrzeć jak nie ma poprawy u malucha.

Igi próbuje siadać, stabilnie nie u siedzi jak go posadze, w poduszkach nie próbuje żeby wiadomo kręgosłupa nie psuć. Wczoraj się podniósł jak byliśmy z papierami w mopsie i siedział w wózku [emoji14] pierwszy raz mu się udało.

Kurde Igi tez pobudke zrobił o 7 dziś. Mąż go nad ranem ogarnial, dał do nas do łóżka a sam uciekł na kanapę :D o mnie Igi obudził szczypaniem po buzi i gadanie ebe :D

W ogóle to Igi ,oczywiście nieświadomie, mówi ostatnio mama. Nie wie , co to znaczy i po co i kiedy to mówi ale mówi :D

Anka dobrze, że szybko wizyta. Ja nie miałam w ciazy ale raz miałam infekcje raz jedyny w życiu i myślałam , że się pokroje!

atdctrd8ammce1aq.png

Marysiu, sa jakies refreshnery syoss, ale nie bede chyba uzywala. Spiore ten kolor i wroce do brazu lub czarnego. Zalezy jak duzo sie spierze.
A ubranka nie przymierzalam tylko przykladalam do Ady to widze, ze przyduze, jest szansa, ze bedzie ok na chrzest.

3jvz8ribeqwvt6ck.png

Hej laski :)
Mąż dziś w domu i poszedł odprowadzić Maniutka ze ym mogła poleżeć :)

Dziś ma.rozmowę kwalifikacyjną więc proszę o kciuki bo mi bardzo zależy :)

Mały jak i 6 zaczął walić kupę tak skończył o 6.30 [emoji14]

Na któraś z Was termomixa? Tak mnie jAkoś naszło czy by nie wziąć... Na raty oczywiście i nie wiem...

Zyciowa, a co to jest?
Kciuki beda :-)
Mnie sie dzis snilo, ze do pracy wrocilam i bylo bardzo dziwnie...

Marysia, a u Ciebie jak sie na kota alergia objawiala, bo u mnie katarem i kaszlem.

3jvz8ribeqwvt6ck.png

W takim razie trzymam kciuki za rozmowę kwalifikacyjną :-)
Ja od 5 nie spie. I moj maz przy mnie tez nie :p chyba hormony zaczynaja platac figle, jak dziecko płakałam. A teraz to mi sie śmiać z tego chce

reklama
Kulcia to podobno jak pierwsze słowo mama to następna córeczka będzie ;) także te rękawiczki z różowym zachowaj :)

KasiaMarysia masakra z tą alergia, gdzieś czytałam, że ogranicza się na 2 tyg dany pokarm i jak nie ma poprawy to nie ten alergen. Ale w końcu do lekarza chodzisz to on się chyba zna i wie co robi.

Życiowa trzymam kciuki
Termomix podobno super. Ja nie mam, ale znajoma ma i chwali sobie, jadłam kiedyś taki mus bananowo jabłkowy z tego pycha :) Tylko cena :/

Wiktoria ja jak nie spię to mój m też się budzi, a ja go nie budzę on sam, bo podobno się wiercę wtedy i wzdycham :)

Anna to będzie miała twoja księżniczka rycerzy :) skoro chłopcy już czekają

Do góry