reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Anna a jak chłopcy ? Czekają na siostrzyczkę? :).

Czekaja czekają i codziennie pytanie kiedy [emoji6]
Mogłaby już wychodzić bo u nas od poniedziałku ferie i wolałabym być w domu, no ale znając moje szczęście będę akurat w szpitalu.
U nas jeszcze 6 dni do wywoływania... Tylko i aż [emoji33][emoji16]

5djy3e3kpgua6zwe.png

reklama
Kasiu ja bym jebla za przeproszeniem to karmienie piersią. O szaleć idzie. Nie dałabym rady raz diety takiej trzymać a dwa patrzeć jak nie ma poprawy u malucha.

Igi próbuje siadać, stabilnie nie u siedzi jak go posadze, w poduszkach nie próbuje żeby wiadomo kręgosłupa nie psuć. Wczoraj się podniósł jak byliśmy z papierami w mopsie i siedział w wózku [emoji14] pierwszy raz mu się udało.

Kurde Igi tez pobudke zrobił o 7 dziś. Mąż go nad ranem ogarnial, dał do nas do łóżka a sam uciekł na kanapę :D o mnie Igi obudził szczypaniem po buzi i gadanie ebe :D

W ogóle to Igi ,oczywiście nieświadomie, mówi ostatnio mama. Nie wie , co to znaczy i po co i kiedy to mówi ale mówi :D

Anka dobrze, że szybko wizyta. Ja nie miałam w ciazy ale raz miałam infekcje raz jedyny w życiu i myślałam , że się pokroje!

atdctrd8ammce1aq.png

Marysiu, sa jakies refreshnery syoss, ale nie bede chyba uzywala. Spiore ten kolor i wroce do brazu lub czarnego. Zalezy jak duzo sie spierze.
A ubranka nie przymierzalam tylko przykladalam do Ady to widze, ze przyduze, jest szansa, ze bedzie ok na chrzest.

3jvz8ribeqwvt6ck.png

Hej laski :)
Mąż dziś w domu i poszedł odprowadzić Maniutka ze ym mogła poleżeć :)

Dziś ma.rozmowę kwalifikacyjną więc proszę o kciuki bo mi bardzo zależy :)

Mały jak i 6 zaczął walić kupę tak skończył o 6.30 [emoji14]

Na któraś z Was termomixa? Tak mnie jAkoś naszło czy by nie wziąć... Na raty oczywiście i nie wiem...

Zyciowa, a co to jest?
Kciuki beda :-)
Mnie sie dzis snilo, ze do pracy wrocilam i bylo bardzo dziwnie...

Marysia, a u Ciebie jak sie na kota alergia objawiala, bo u mnie katarem i kaszlem.

3jvz8ribeqwvt6ck.png

W takim razie trzymam kciuki za rozmowę kwalifikacyjną :-)
Ja od 5 nie spie. I moj maz przy mnie tez nie :p chyba hormony zaczynaja platac figle, jak dziecko płakałam. A teraz to mi sie śmiać z tego chce

reklama
Kulcia to podobno jak pierwsze słowo mama to następna córeczka będzie ;) także te rękawiczki z różowym zachowaj :)

KasiaMarysia masakra z tą alergia, gdzieś czytałam, że ogranicza się na 2 tyg dany pokarm i jak nie ma poprawy to nie ten alergen. Ale w końcu do lekarza chodzisz to on się chyba zna i wie co robi.

Życiowa trzymam kciuki
Termomix podobno super. Ja nie mam, ale znajoma ma i chwali sobie, jadłam kiedyś taki mus bananowo jabłkowy z tego pycha :) Tylko cena :/

Wiktoria ja jak nie spię to mój m też się budzi, a ja go nie budzę on sam, bo podobno się wiercę wtedy i wzdycham :)

Anna to będzie miała twoja księżniczka rycerzy :) skoro chłopcy już czekają

Do góry