reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Tak ! Pilnujcie sie( zwłaszcza ciężarówki ) bierzcie witaminy i witaminę C , u nas masakra same przeziębienia w całej Francji , ja juz 4 dzien bol gardła 37,5• gorączki i katar , i na fervexie jadę bo to najlepsze i do tego remonty kurZ i sprzątanie , dobrZe ze Milci lepiej ...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Nadziejka to Lad
Dora ja też go nie budze. Wstalam do lazienki i próbowałam do lekarza sie zalogowac i bylam średnio zadowolona bo nie wiedzialam jakie mam haslo i IP zablokowalam. A on się obudził i sie pyta czy wyspi sie w koncu bo co noc wstaje. A ja sie poryczalam ze po co mu rodzina jak na palcach trzeba chodzic, a dziecko w nocy tez po cichu plakac nie bedzie. A dwa dni temu jak mnie rozkladalo nic nie jadlam i chcialam płatki z mlekiem. Do sklepu wyjsc mi nie pozwolil a sam tak sie spieszyl ze hoho. I też ryk ze 24 godziny nic nie jadłam ponad a on chce zaglodzic mnie i dziecko. I lzy mi lecą a wale się nie denerwuje tylko to tak samo. Mam nadzieje ze to szybko mija.

A w ktorym tygodniu będziesz na weselu u brata?

W 35 może być ciekawie:) A komunia 4 czerwca a ja termin na 1 mam.

A ja nie moge brac na przeziebienie niczego w saszetkach do rozpuszczania, bo zasypiam po tym i jest to dla mnie bardzo meczace. Nie do ogarniecoa

3jvz8ribeqwvt6ck.png

Dzień dobry :)

Ja się opycham :D

Nuśkaaa a no jeszcze 3 tyg widzę. Ja jak miałam 3 tyg to już się modliłam o poród. Upał był, a tu brzuch duży.

Życiowa kciuki &&. Ja nie mam termomixu, za drogie cholerstwo. Można nieźle się od niego uzależnić.

Życiowa ja mam termomixa już rok prawie będzie i jak dla mnie to były to dobrze wydane pieniądze. Bardzo ułatwia gotowanie i czasowo skraca stanie przy garach :) Ja polecam ! :)

Co do tego urządzenia to ja nie posiadam. Ale jak poszlam do Tesco w tamtym tyg, kupiłam frytkownice beztluszczowa tefala z 800 na 400 przeceniona, normalna najtańsza cena jaka widzielismy to 550 z tej firmy. I powiem szczerze udany zakup, frytki, ryby mieso, kiełbasa, banany pieczone i wiele innych rzeczy mozna i pycha sa. A poszłam tylko po bulki :p

Co do tego urządzenia to ja nie posiadam. Ale jak poszlam do Tesco w tamtym tyg, kupiłam frytkownice beztluszczowa tefala z 800 na 400 przeceniona, normalna najtańsza cena jaka widzielismy to 550 z tej firmy. I powiem szczerze udany zakup, frytki, ryby mieso, kiełbasa, banany pieczone i wiele innych rzeczy mozna i pycha sa. A poszłam tylko po bulki :p

Takie zakupy są najlepsze

reklama
Dzień dobry :)

Ja się opycham :D

Nuśkaaa a no jeszcze 3 tyg widzę. Ja jak miałam 3 tyg to już się modliłam o poród. Upał był, a tu brzuch duży.

Życiowa kciuki &&. Ja nie mam termomixu, za drogie cholerstwo. Można nieźle się od niego uzależnić.
Ja jak mialam 3 tygodnie to po 3 dniach urodzilam :-D

3jvz8ribeqwvt6ck.png

Do góry