India do twarzy Ci w tym kolorku, szkoda że się spiera
a może jak będzie już sporo gorzej to wesprzyj go szamponetką?
Ubranko śliczę, a dużo na Adusie przy duże?
Kasia ooj jaka mała kruszynka pewnie do porodu jeszcze przybierze, bo to już tylko miesiąc. Obyś dotrwała do ostatniej wizyty. Ja miałam wizytę ostatnią na 07.09 na 8.40 , a wody mi odeszły o 24.30 już był 07.09. Mama odwołała wizytę
Nuśkaaa a Ty czujesz się porodowo?
Wiki hihihi karmienie będziesz miała jak u dzidziusia. Mąż widać przygotowuje się do roli ojca
Kochana mnie brak apetytu i wymioty też męczyły do ok 15-16 tyg. Pamiętam jak obudziłam się i czułam się super. Na wizytę leciałam czy wszystko ok. A Madzia sobie akurat na usg spała w najlepsze.
Mała Mi baby blues Cie dopadł. Jeśli masz ochote sobie popłakać to śmiało. Mi ulżyło jak sobie pobeczałam. Na krwawiące sutki może nakładki kup. A z obu leci krew? Małą pobudzaj przy karmieniu. Jak zasypiaj to poruszaj jej podbrudek. Tylko śmiało, żebyś jej nie kaziała.
I kochana głowa do góry, wszystkie przeszłyśmy to samo.
Kulcia noo zleciało że szok. Igi już siada ?
Dora, jak będzie się dało to Wam pokaże ten zubelek kiełka. Super do już czuć. Najbardziej się boję jak się cały wyżnie;(
Kochana u Ciebie na szczęście wszystko w najlepszym porządku. Wapno uzupełniaj (Wiki też) skoro maluszek tak zciąga od Ciebie. A masz jakieś zdjątko?
Anna a jak chłopcy ? Czekają na siostrzyczkę?
Anka już bliżej niż dalej
dasz radę.
Mnie rozkłada. Boli gardło, drapie. @ chyba nieregularne, bo w grudniu była 23, teraz cisza. Na ciąże są minimalne szase więc już nie wiem.
Co do cen w aptekach to szkoda gadać. I wgl szkoda, że na gemini od 300zł darmowa przesyłka. Ja zmówiłam biogaię, bobotic i dermobase. Szukam dobrego produktu dla tego alergika mojego. Mąkę pszenną zamieniłam na kukurydzianą. Kuźwa poprawy brak po bezmlecznej diecie. Już szlag mnie trafia. Doktor uspokaja, za 2 miesiące zmienimy leki, powiedział, że w mleku matki są przeciwciała do walki z alergią. Fenistil daję na noc. Zaczynam podejrzewać, że to może od kota. Ja miałam na sierść uczulenie.