reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Wiki ja też rzygalam i to ile eee. Do 15 tygodnia na lekko. Nic nie wchodziło. Masakra była. Dziecior zjada Ciebie :D

atdctrd8ammce1aq.png

Mój głównie moje uda i biodra wciągnął :) Chyba muszę zmienić te piżamy na mini,bo dotychczas miałam kompleks że mam za grube nogi no i kości policzkowe mam. Także synek dba o urodę mamusi :) Jakbym tylko kondycyjnie się poprawiła toby było idealnie :)

Mi to chyba grzybica się przypaletala bo mnie wszystko swędzi i szczypie.
W ogóle to chyba siedzi mi wysoko, pod cyckami bo jak tylko się schyle to tak mi nie dobrze ze szok.
W środę wizyta

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Na poczekalni stresiora złapałam, jedna kobietka wyszła zapłakana, druga też minę miała nietęgą Normalnie jak mnie wyczytała to już miałam ochotę do wc zwiać.
A i łożysko na przedniej ścianie, ale wysoko, mam tylko nie masować i nie dotykać brzucha żeby spinki ograniczyć

Mi to chyba grzybica się przypaletala bo mnie wszystko swędzi i szczypie.
W ogóle to chyba siedzi mi wysoko, pod cyckami bo jak tylko się schyle to tak mi nie dobrze ze szok.
W środę wizyta

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

No patrz a ja nic nie czułam a ten mój gin mi infekcję wymyślił. Szczerze to dopiero po tych lekach mnie zaczęło swędzieć trochę i mam dyskomfort.
Chyba zapytam czy nie mogę przez jakiś cas na luteinę doustną przejść żeby mi ten dół odpoczął.
Mój brzuch wczoraj się podniósł, cały dzień mnie bolał i dziś widzę różnicę.

India do twarzy Ci w tym kolorku, szkoda że się spiera:( a może jak będzie już sporo gorzej to wesprzyj go szamponetką?
Ubranko śliczę, a dużo na Adusie przy duże?

Kasia ooj jaka mała kruszynka pewnie do porodu jeszcze przybierze, bo to już tylko miesiąc. Obyś dotrwała do ostatniej wizyty. Ja miałam wizytę ostatnią na 07.09 na 8.40 , a wody mi odeszły o 24.30 już był 07.09. Mama odwołała wizytę:)

Nuśkaaa a Ty czujesz się porodowo?

Wiki hihihi karmienie będziesz miała jak u dzidziusia. Mąż widać przygotowuje się do roli ojca:)
Kochana mnie brak apetytu i wymioty też męczyły do ok 15-16 tyg. Pamiętam jak obudziłam się i czułam się super. Na wizytę leciałam czy wszystko ok. A Madzia sobie akurat na usg spała w najlepsze.

Mała Mi baby blues Cie dopadł. Jeśli masz ochote sobie popłakać to śmiało. Mi ulżyło jak sobie pobeczałam. Na krwawiące sutki może nakładki kup. A z obu leci krew? Małą pobudzaj przy karmieniu. Jak zasypiaj to poruszaj jej podbrudek. Tylko śmiało, żebyś jej nie kaziała.
I kochana głowa do góry, wszystkie przeszłyśmy to samo.

Kulcia noo zleciało że szok. Igi już siada ?

Dora, jak będzie się dało to Wam pokaże ten zubelek kiełka. Super do już czuć. Najbardziej się boję jak się cały wyżnie;(
Kochana u Ciebie na szczęście wszystko w najlepszym porządku. Wapno uzupełniaj (Wiki też) skoro maluszek tak zciąga od Ciebie. A masz jakieś zdjątko?

Anna a jak chłopcy ? Czekają na siostrzyczkę? :)

Anka już bliżej niż dalej:) dasz radę.

Mnie rozkłada. Boli gardło, drapie. @ chyba nieregularne, bo w grudniu była 23, teraz cisza. Na ciąże są minimalne szase więc już nie wiem.
Co do cen w aptekach to szkoda gadać. I wgl szkoda, że na gemini od 300zł darmowa przesyłka. Ja zmówiłam biogaię, bobotic i dermobase. Szukam dobrego produktu dla tego alergika mojego. Mąkę pszenną zamieniłam na kukurydzianą. Kuźwa poprawy brak po bezmlecznej diecie. Już szlag mnie trafia. Doktor uspokaja, za 2 miesiące zmienimy leki, powiedział, że w mleku matki są przeciwciała do walki z alergią. Fenistil daję na noc. Zaczynam podejrzewać, że to może od kota. Ja miałam na sierść uczulenie.

reklama
To pospane, maluch mnie smera po pęcherzu, musiałam do toalety wstać. Śmieszne uczucie jak tak nisko kopie.
Mam zdjęcia jakieś postaram się coś cyknąć, zasłaniał się rękami i nogami i nie bardzo się chciał ujawnić na tym 3d Na płytkę też coś dr zgrała, ale jeszcze nie oglądałam.

Anka to w środę trzymam kciuki za twoje badanie.

Do góry