reklama
dora032
Fanka BB :)
MałaMi szybkiego powrotu do formy. Nie wiem co poradzić bo jeszcze nie wiem jak to moze byc ale mam nadzieje ze szybko Ci sie poprawi
Ja się wlasnie zbieram do kapieli musze sie ogarnac przed wizyta ale nie mam pomyslu jak to zrobic zeby sie ogolic dokladnie wiec stwierdzilam ze bedzie jak bedzie lekarz też człowiek i chyba zrozumie ze z brzucholem to ciezko
Juz sie nie moge doczekac az zobacze Malą
Ja dziś mam połówkowe i liczę, że nie będzie mi tam dr zaglądać. Przed normalną wizytą staram sier jako tako ogarnąć. Z resztą w ciąży mam wyjątkowo dużo zbędnego owłosienia od pasa w dół nogi i te okolice. Tak co dwa dni by trzeba porządek robić. Szok. Od dawna nie wygląda to idealnie, bo choć brzuch nie duży to na akrobacje nie mogę sobie pozwolić.
Po niespodziewanej wizycie w szpitalu , gdzie myślałam, że się spalę ze wstydu, że taka nieprzygotowana a tam na dodatek rzesza oglądaczy stwierdziłam, że mam to gdzieś. To nie rozbierana randka
O której masz wizytę?
MałaMi90
hejka. musialam uzyc laktatora bo ksiezna spi i nie chce cycka. nawet jak ja obudzilam pogadalam do niej chwile i dalam cyca to pociagnela kilka razy i poszla spac dalej a cycki bola bo mam nawal. musze chyba zaczac jesc wiecej zeby nabrac sil. co jadlyscie dziewczyny po cc w tych pierwszych dniach?
Wiiktoriiaaa
Dziękuje Dorcia troche lepiej. Leze w drugim i nie czuć tak kurzu. Jeszcze mam kaszel i gardlo pobolewa ale widac poprawę. Dzis już nie wymiotuje. Tylko mam wyrzuty sumienia ze glodze to swoje dziecko.KasiaMarysia jak ząbek ?
Anna, Nuśka to teraz lada moment Wasze dzieciaczki będą z Wami, oj leci ten czas
MałaMi trzymam kciuki za to karmienie i życzę dużo poprawy samopoczucia.
Wiktoria jak zdrówko?
A ja w środę mam ginke ale to tylko wyniki. A w czwartek usg genetyczne.
India9
Ja robilam czwarty raz i za kazdym razem mowie nigdy wiecej. Chyba zapominam jak bardzo mnie to wkurza :-/India ja raz sobie rudy zrobiłam i było fajnie do pierwszych 2-3 myć. Pózniej zaczął się robić taki spłowiały i już nigdy więcej
reklama