reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Ej, ale glupkte wlanelam z tym kolorem wlosow. Juz mnie wkurzaja. Fajny efekt byl do drugiego mycia glowy. Spieraja sie i mi sie to wcale nie podoba... :-/

3jvz8ribeqwvt6ck.png

reklama
KasiaMarysia jak ząbek ?
Anna, Nuśka to teraz lada moment Wasze dzieciaczki będą z Wami, oj leci ten czas :)
MałaMi trzymam kciuki za to karmienie i życzę dużo poprawy samopoczucia.
Wiktoria jak zdrówko?

MałaMi szybkiego powrotu do formy. Nie wiem co poradzić bo jeszcze nie wiem jak to moze byc ale mam nadzieje ze szybko Ci sie poprawi :)
Ja się wlasnie zbieram do kapieli musze sie ogarnac przed wizyta ale nie mam pomyslu jak to zrobic zeby sie ogolic dokladnie wiec stwierdzilam ze bedzie jak bedzie lekarz też człowiek i chyba zrozumie ze z brzucholem to ciezko :p
Juz sie nie moge doczekac az zobacze Malą :)

Ja dziś mam połówkowe i liczę, że nie będzie mi tam dr zaglądać. Przed normalną wizytą staram sier jako tako ogarnąć. Z resztą w ciąży mam wyjątkowo dużo zbędnego owłosienia od pasa w dół :) nogi i te okolice. Tak co dwa dni by trzeba porządek robić. Szok. Od dawna nie wygląda to idealnie, bo choć brzuch nie duży to na akrobacje nie mogę sobie pozwolić.
Po niespodziewanej wizycie w szpitalu , gdzie myślałam, że się spalę ze wstydu, że taka nieprzygotowana a tam na dodatek rzesza oglądaczy stwierdziłam, że mam to gdzieś. To nie rozbierana randka ;)

O której masz wizytę?

hejka. musialam uzyc laktatora bo ksiezna spi i nie chce cycka. nawet jak ja obudzilam pogadalam do niej chwile i dalam cyca to pociagnela kilka razy i poszla spac dalej a cycki bola bo mam nawal. musze chyba zaczac jesc wiecej zeby nabrac sil. co jadlyscie dziewczyny po cc w tych pierwszych dniach?

KasiaMarysia jak ząbek ?
Anna, Nuśka to teraz lada moment Wasze dzieciaczki będą z Wami, oj leci ten czas :)
MałaMi trzymam kciuki za to karmienie i życzę dużo poprawy samopoczucia.
Wiktoria jak zdrówko?
Dziękuje Dorcia troche lepiej. Leze w drugim i nie czuć tak kurzu. Jeszcze mam kaszel i gardlo pobolewa ale widac poprawę. Dzis już nie wymiotuje. Tylko mam wyrzuty sumienia ze glodze to swoje dziecko.

A ja w środę mam ginke ale to tylko wyniki. A w czwartek usg genetyczne.

To czekam na Wasze relacje z USG :-)

MalaMi, moja tez zasypiala przy jedzeniu. Doslownie odpadala. Ale ja nie mialam nawalu..

3jvz8ribeqwvt6ck.png

reklama
Do góry