reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Od czwartku w biedronce bodziaki i piżamy i bielizna dla dzieciaków. Pamiętam że jak kupowałam dla Tosi to były spoko.

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
To trzeba biedre zaliczyć, poki jeszcze można [emoji4]

5djy3e3kpgua6zwe.png

Mała Mi spokojnie. Po porodzie tak to wygląda hehe juz widocznie zapomniałaś.

Ja mam ubrań dla małego tyle , ze nie mieszczą mi się w szafie. Cholera.

atdctrd8ammce1aq.png

MałaMi- biedulko , musisz brać witaminy , spij jak mała śpi , musisz mieć siłe , załóż nakładki , smaruj sutki , przystawiaj i odciągaj, a duzo mleka leci czy powoli kroplami ? i próboj ,a jak sie nie uda to trudno , mi mąż sam nawet powiedział , daj se spokój z tym karmieniem ból masz straszny ciagle płaczesz , myślisz ze to dobre dla małej i dla dzieci ze taką cie widzą , i po 3 tyg dałam se spokój . Ale warto próbować i karmić , jestem za , ale nie za wszelką cenę .
Trzymaj sie jakos , a ktoś ci pomaga ?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Hej

Malami daj sobie trochę czasu.

Kulcia no to masz super. My stwierdziliśmy że mamy na styk i już teraz będzie dokupowanie hihi
Dzień dobry tak w ogóle. Budzę robaczki moje i śmigam do przedszkola...

KulCia - nawet mi nie mów , juz posegregowalam osobne worki mileny 0-1 miesiąc, 3 miesiace, i 6miesiecy i wszystko w pudłach w piwnicy a tych na 9 miesięcy wlasnie mam mało , muszę iść jej cos kupic .

reklama
Ja mam szczescie od 3 tygodni bo moj tata jest pomaga przy remontach to mi małego wozi do szkloly na 8h15 tak to śmigam sama z małą syna zawieść , bo starsza sama idzie ma gimnazjum obok ,ale tata długo nie zostanie , moze jeszcze tydzień to mi sie skończy .

Do góry