reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Od czwartku w biedronce bodziaki i piżamy i bielizna dla dzieciaków. Pamiętam że jak kupowałam dla Tosi to były spoko.

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
To trzeba biedre zaliczyć, poki jeszcze można [emoji4]

5djy3e3kpgua6zwe.png

Mała Mi spokojnie. Po porodzie tak to wygląda hehe juz widocznie zapomniałaś.

Ja mam ubrań dla małego tyle , ze nie mieszczą mi się w szafie. Cholera.

atdctrd8ammce1aq.png

MałaMi- biedulko , musisz brać witaminy , spij jak mała śpi , musisz mieć siłe , załóż nakładki , smaruj sutki , przystawiaj i odciągaj, a duzo mleka leci czy powoli kroplami ? i próboj ,a jak sie nie uda to trudno , mi mąż sam nawet powiedział , daj se spokój z tym karmieniem ból masz straszny ciagle płaczesz , myślisz ze to dobre dla małej i dla dzieci ze taką cie widzą , i po 3 tyg dałam se spokój . Ale warto próbować i karmić , jestem za , ale nie za wszelką cenę .
Trzymaj sie jakos , a ktoś ci pomaga ?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Hej

Malami daj sobie trochę czasu.

Kulcia no to masz super. My stwierdziliśmy że mamy na styk i już teraz będzie dokupowanie hihi
Dzień dobry tak w ogóle. Budzę robaczki moje i śmigam do przedszkola...

KulCia - nawet mi nie mów , juz posegregowalam osobne worki mileny 0-1 miesiąc, 3 miesiace, i 6miesiecy i wszystko w pudłach w piwnicy a tych na 9 miesięcy wlasnie mam mało , muszę iść jej cos kupic .

reklama
Ja mam szczescie od 3 tygodni bo moj tata jest pomaga przy remontach to mi małego wozi do szkloly na 8h15 tak to śmigam sama z małą syna zawieść , bo starsza sama idzie ma gimnazjum obok ,ale tata długo nie zostanie , moze jeszcze tydzień to mi sie skończy .

Do góry