reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Mała Mi to dobrze jak bardzo rzadka! Na piersi tak ma być i jak gazy to tez dobrze bo jelitka pracują :) szkoda, że synek się odsunął ale na pewno niedługi nu przejdzie :)

No ja też czekam na relacje :D

atdctrd8ammce1aq.png

reklama
hejka. musialam uzyc laktatora bo ksiezna spi i nie chce cycka. nawet jak ja obudzilam pogadalam do niej chwile i dalam cyca to pociagnela kilka razy i poszla spac dalej a cycki bola bo mam nawal. musze chyba zaczac jesc wiecej zeby nabrac sil. co jadlyscie dziewczyny po cc w tych pierwszych dniach?
Wszystko...

Hejka ;)
Wracam po weekendzie, cały praktycznie w biegu. W sobotę mieszkanko całe ogarnęłam, przygotowałam ubranka na wyjście ze szpitala, mimo że jeszcze czasu trochę mam, ale jak jestem na codzień u rodziców to tak jakoś miałam poczucie, że o czymś później zapomnę, albo nie zdąrze ;p
Dora ja juz się doczekać nie mogę mojego Malucha ;) dzisiaj jakiegoś dolka rano załapałam, że ja chcę już urodzić i koniec hehehe ;p
India ja kiedyś lubiłam takie właśnie kolory, czerwienie, wiśnie, rudości itp aż się znudziłam za częstym farbowaniem i teraz dałam sobie z tym spokój, od ślubu nie farbuję i teraz mam zbliżony do mojego naturalnego ;p

Miłego wieczorku ;)

reklama
Ja miałam długo rude i robiłam loreal preferance i długo się trzymał kolor ale cena farby spora.

Kasia juz niedługo ;)

Nuska kurcze juz tez na wyjściu jesteś
Ale to niesamowite w ogóle ze niedawno ja byłam w waszej sytuacji a teraz już znam mojego syna :)

atdctrd8ammce1aq.png

Do góry