reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

ja jeszxze Violu nic nie mam zeby rozliczyc [emoji5] ooo wlasnje co do pitow to jak do ktoregos marca mialam macierzynski z zusu a pozniej zasilek z urzedu pracy (do chwili obecnej) to dostane pit z zusu i urzedu pracy?
dobrze ze nie musze jechac osobiscie do pup zeby wniosek na macierzynski zlozyc

reklama
Ale u nas super pogoda na spacer. -2 i piękne słońce. Lazilysmy ponad godzinę.

MalaMi dostaniesz pit i z ZUS i up. My jeszcze nie dostaliśmy pitow, ale ja to rozliczam się przez internet.

Mój Z wrócił już z pracy więc dam mu chwilę na obiad i idę leżeć a oni niech sobie radzą :)
Jestem taki flak ostatnio ze masakra. Nawet ostatnio kawę wypilam ale nic to mi nie dało.

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

kurcze tak sie zastanawiam czy mam wszystko spakowane..... hmmmm
u nas tez dzis piekna pogoda. i sniegu tyle ze hohoho.
musze jakos podwozie sobie ogarnac hahahah M mowi ze sie boi to zrobic..... takze liczyc na niego nie moge.
Jakas cisza dzis na forum

Ja bym swojemu nie dala majstrowac maszynka przy podwoziu. Juz lepiej samej na czuja to zrobic.
Jutro ostatni dzien w trojke ;-)

3jvz8ribeqwvt6ck.png

hahahahaha. moze mi chociaz lusterko potrzyma bo brzuch mi wszystko zaslania i kolo blizny jak chcem ogolic to musze dzwignac go do gory. a jak nie to polozna zrobi to za mnie[emoji32][emoji32][emoji32] haha

reklama
Do góry