reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Ola może do kąpieli jest u Was do kupienia coś takiego jak aromactiv? Igi jeszcze chory nie był ale też nas to kiedyś czeka. Tfu tfu. Wiesz to może przypadek być bo teraz pełno wirusów itp. Mój mąż był u brata chorego na maxa i nie przywiozl nic.

atdctrd8ammce1aq.png

reklama
No to fajnie , teściowa moja farmaceutka nie pomyślała o tym [emoji21][emoji34]...... dziś noc raczej przespana bo dałam lekarstwo na noc i w łóżeczku miała podniesiony materac przy głowie to mogła oddychać ....
Zobaczymy co pediatra dziś powie .
U mnie -4• , miłego dnia kochane

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Biedne maleństwo Dużo zdrówka, oby szybciutko jej przeszło.

No niektórzy nie myślą niestety, do mnie teściowa przyprowadziła swojego kochanego usmarkanego i cherlającego wnuka, bo chciał przyjść. Mąż na szczęście zobaczył jak para mi z uszów idzie i zaprowadził go do innego pokoju i tam mu jakąś grę włączył żeby ze mną nie siedział.
Ale co tu dużo mówić jak na patologię ciąży przychodzi chory lekarz i położna i nawet maseczki nie założą...

Ola, duzo zdrowka dla Milenki.

Dora, nie kazde zelazo.kazdemu sluzy. Ja nie wykluczam, ze bol. zoladka, ktory raz mi sie przytrafil byl od zmiany zelaza. Pozniej wrocilam do poprzedniego. A jakie bierzesz?

3jvz8ribeqwvt6ck.png

Ola, duzo zdrowka dla Milenki.

Dora, nie kazde zelazo.kazdemu sluzy. Ja nie wykluczam, ze bol. zoladka, ktory raz mi sie przytrafil byl od zmiany zelaza. Pozniej wrocilam do poprzedniego. A jakie bierzesz?

3jvz8ribeqwvt6ck.png

"Żelazek" to żelazo z wit C. Jest w postaci siarczanu,czytałam, że to w postaci chelatu ponoć jest lepiej tolerowane. Trzeba będzie zmienić może będzie lepiej.
No trudno jakoś to muszę przeżyć, skoro nie ja jedna ;)

Noc do kitu, ból był tak silny, że nie byłam w stanie się ruszyć, dwa razy musiałam się przebrać bo się spociłam jak mysz. Niestety twardnienie brzucha wróciło i mam takie przeszywające bóle idące od krzyża przez środek brzucha trwające ze 2 sekundy.

Przepraszam, że Was zamęczam swoim marudzeniem, ale nie miałam z kim pogadać, a nie chciałam męża w nocy martwić, bo by jeszcze wsiadł w samochód i przyjechał.
Teraz trochę się uspokoiło trochę.
Jestem trochę zmęczona tymi atrakcjami, może uda mi się przespać.

Miłego dnia

Dora no to powinnaś faktycznie spróbować nie brać i do wizyty poczekać. Ja brałam osobno wit c . Odpoczywaj! I oczywiście pisz ile chcesz! Dora my od tego jesteśmy :)

atdctrd8ammce1aq.png

reklama
Dzisiaj mi apka nie pokazuje postow.
Dora, gadaj,zameczaj, my jestesmy uzaleznione, wiec przeczytac musimy ;-)
Lez i odpoczywaj, zeby nie bolalo

3jvz8ribeqwvt6ck.png

Do góry