reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Radek ma 38 stopni, a termometr skroniowy pokazuje 37,2 :-/

3jvz8ribeqwvt6ck.png

reklama
O kurczę India biedny Radek [emoji20] cos po za tym mu dolega??
Ja mam taki w formie pistoletu bezdotykowy i powiem wam ze zwykly pod pache lepszy. Bo ten bezdotykowy to w zależności w którym miejscu na czole pokazuje rozna temp...

Amelka już z Nami :-*
ur. 8.11

Radek ma 38 stopni, a termometr skroniowy pokazuje 37,2 :-/

3jvz8ribeqwvt6ck.png
A Z tymi termometrami to jakaś porażka...

Jakie w ogóle macie? I które się sprawdzają?

Dzień dobry tak w ogóle. Pije kawę dopiero. Marysia w przedszkolu a do mnie znajoma ma przyjść zaraz bo ma jakaś sprawę.. . Jak zawsze zresztą jak ktoś cos chce to zna numer... a tak żeby przyjść po prostu to niestety... ech...

A później mamy księdza xd Sławek powiedział ze to przyjmiemy... muszę w necie znaleźć modlitwę zdrowas Mario bo nie pamiętam jej haha

Jeden skroniowy mialam taki malutki microlife( kupowalismy Radkowi), babcia nam kupila jakis wiekszy microlife i twierdzi, ze jest super ekstea najlepszy na swiecie.
My uzywamy tradycyjnego pod pache

3jvz8ribeqwvt6ck.png

Ja też mam microlife i też zależy gdzie sprawdzam, oprócz tego mamy jeszcze zwykły elektroniczny. Ja mam wrażenie że nasz to pokazuje wyższa temperaturez ale np w nocy sprawdzam właśnie tym bezdotykowym bo.mala śpi w jednej pozycji i staram się sprawdzać w jednym miejscu

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Zdrówka dla Milenki; *

India u nas tez noc do dupki. Mały wstał o 7 a poszedł spać po 23 bo tak płakał nie wiem dlaczego i przez sen tez się budził z płaczem może go brzuszek bolał po tych jagodach z jabłkiem co mu wczoraj dałam nie wiem .;/

zrz63e5eihevjza5.png

Do góry