reklama
OlaMagda09
Fanka BB :)
Skroniowe termometry zawsze zawodzą , najlepsze zwykle . Malutkiemu przez pupkę a starszemu pod pachę i dokładna zawsze temperatura .
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
viola150
O kurczę India biedny Radek [emoji20] cos po za tym mu dolega??
Ja mam taki w formie pistoletu bezdotykowy i powiem wam ze zwykly pod pache lepszy. Bo ten bezdotykowy to w zależności w którym miejscu na czole pokazuje rozna temp...
Amelka już z Nami :-*
ur. 8.11
Ja mam taki w formie pistoletu bezdotykowy i powiem wam ze zwykly pod pache lepszy. Bo ten bezdotykowy to w zależności w którym miejscu na czole pokazuje rozna temp...
Amelka już z Nami :-*
ur. 8.11
Anna25
wrzesień2006/lipiec2012
Zdrówka dla dzieciaczkow!
Życiowa
A Z tymi termometrami to jakaś porażka...Radek ma 38 stopni, a termometr skroniowy pokazuje 37,2 :-/
Jakie w ogóle macie? I które się sprawdzają?
Dzień dobry tak w ogóle. Pije kawę dopiero. Marysia w przedszkolu a do mnie znajoma ma przyjść zaraz bo ma jakaś sprawę.. . Jak zawsze zresztą jak ktoś cos chce to zna numer... a tak żeby przyjść po prostu to niestety... ech...
A później mamy księdza xd Sławek powiedział ze to przyjmiemy... muszę w necie znaleźć modlitwę zdrowas Mario bo nie pamiętam jej haha
Anka_32
Ja też mam microlife i też zależy gdzie sprawdzam, oprócz tego mamy jeszcze zwykły elektroniczny. Ja mam wrażenie że nasz to pokazuje wyższa temperaturez ale np w nocy sprawdzam właśnie tym bezdotykowym bo.mala śpi w jednej pozycji i staram się sprawdzać w jednym miejscu
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Nadziejka96
Zdrówka dla Milenki; *
India u nas tez noc do dupki. Mały wstał o 7 a poszedł spać po 23 bo tak płakał nie wiem dlaczego i przez sen tez się budził z płaczem może go brzuszek bolał po tych jagodach z jabłkiem co mu wczoraj dałam nie wiem .;/
India u nas tez noc do dupki. Mały wstał o 7 a poszedł spać po 23 bo tak płakał nie wiem dlaczego i przez sen tez się budził z płaczem może go brzuszek bolał po tych jagodach z jabłkiem co mu wczoraj dałam nie wiem .;/