reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Uff nadrobilam Was ale wybaczcie ze każdej z osobna nie odpisze.

MalaMi miałam te same odczucia i tez chciałam sn. Ale juz w dzień cc byłam az dzziwnie spokojnie :-) bedzie dobrze!

Ania kciuki za piątkowa wizytę :-)

Ola biedna Milenka. Jak sie dzis czuje?? Zdrówka!

Dora tak wychwycilam- dlaczego ta gin nie prowadzi ciazy?? To co ona zajmuje się tylko badaniami??

Dzieki dziewczyny, mi tez sie tort bardzo podobal. A robila go koleżanka mojej młodszej siostry. Ma dziewczyna talencik :-) Amelka jeszcze ma trochę katarku tzn jej sie bardziej gromadzi w nosku, nic nie leci. Wiec pozostaje wyciąganie.

Zaraz idziemy na spacer.

IMG_20170117_090707.jpg

Amelka pozdrawia cioteczki, koleżanki i kolegów :-)

Amelka już z Nami :-*
ur. 8.11

Załączniki

• IMG_20170117_090707.jpg
    IMG_20170117_090707.jpg
    53,4 KB · Wyświetleń: 133
reklama
Hej Laski ;)
Anka_32 świetny pomysł na prezent ;)
Dora ja mam mega zaufanie do mojego gina i jak już coś mi przepisywał, jakiś antybiotyk to zawsze jeżeli powiedział, że można i jest bezpieczny to nigdy nie zastanawiałam się czy na pewno ma rację. Ale to naprawde jeden z najlepszych o ile nie najlepszy z ginów u mnie w okolicy ;)

Dzisiaj tylko miałam jedną pobudkę na siusiu i aż jestem w szoku ;) Teraz wcinam śniadanko i herbatkę piję, a później troszkę ogarnę i będę się leniła, a na 18 endokrynologa mam ;)

Ja w piątek też wizytuję i już się nie mogę doczekać ;)

Miłego dzionka ;)

Mała Mi jak szybciej to lepiej bo będziesz juz miała za sobą :) nie bój się , będzie wporzo. Wiadomo, że nie jest to przyjemna sprawa, ale dasz rade i juz za chwileczkę będziesz ściskac małą :*

atdctrd8ammce1aq.png

mama sie smieje ze mam chody w szpitalu bo sam ordynator do mnie dzwonil hehe fakt to moj gin. mowi zeby w srode do poludnia przyjechala ale mowie mu ze nie mam z kim malego zostawic to w czwartek na 7:15 mam byc to szybko wyniki i w ten sam dzien cc

reklama
Mała mi - im bardziej niespodziewanie tym mniej stresu :) to jeszcze dwa dni!! :) :) i będzie Amelka :)

India ojj tak pulasy jej sie zrobiły spore - po mamusi :p

Biorę sie za rozliczanie pitów. co roku pomagam najbliższym znajomym i właśnie już jeden mam do rozliczenia.

Do góry