reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Aniu a ktory to tydzien u Ciebie? super ze wszystko dobrze[emoji5]

36 tydz, 3 d [emoji4]
Dzięki dziewczyny !

5djy3e3kpgua6zwe.png

reklama
Hej :)
AniuH super ze sie odezwalas i fajnie ze u ciebie wszystko ok a dzidzia napewno sie pojawi i tego Ci zycze z calego serca ❤

India jak Ada sie czuje bo u mnie Zuzia tez chora w piatek byl u nas lekarz. Miala temperature a teraz jeszcze katar :( maz mial dzis do belgii jechac ale ze malutka chora to jeszcze zostal .
Fajnie juz niedlugo znowu nowe maluszki beda na swiecie :)
Pozdrawiam was wszystkie

Nie dobre te sliniaczki bo nie maja wyciecia na szyje. Marysiu a jak Madzi zeszly juz potowki ? Podziwiam Cie za kp ja bym szybko sie poddala .

Dzwoneczku, piekna Zuzia :-) my tez mamy te sliniaczki. Mnie sie nie podoba, ze sie tak podwijaja, ale przydaja sie na slinotok.
Ada juz zdrowa. Prawie nie ma kataru, tzn rzadko kiedy ma cos w nosie. Oczka wrocily do zdrowia i temperatura ponizej 37 :-) szybko opanowalismy sytuacje, mam nadzieje, ze i u Was szybciutko poojdzie.
Robilam jej te nebulizacje, bo to jednak dobrze nosek nawilzalo, na szczescie nie dzieje sie nic niepokojacego i tak gadalismy z M, ze gdyby to dzisiaj miala byc wizyta u lekarza to w ogole nie byloby po co isc.

3jvz8ribeqwvt6ck.png

reklama
Do góry