reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
A co tam się dzieje na sierpniowkach?

zrz63e5eihevjza5.png

A co tam się dzieje na sierpniowkach?

zrz63e5eihevjza5.png
Wczoraj jedna pojechala na usg bo bolal ja brzuch okazało się że serduszko nie bije od 2 tyg. Dzisiaj ten sam przypadek praktycznie. Plus wczoraj jedna dziewczyna byla na prenatalnych i kiepsko wyszlo. A wcześniej tez sie przewinely chyba z dwie straty, krwawienia. Pff nie na moje nerwy tyle zlych wieści :-(

Niestety Wiki, dla mnie ta druga ciaza to tez byl stres, ciagle sie balam, ze cos pojdzie nie tak.
Ale z drugiej strony lepiej myslec pozytywnie, zeby sobie mysli nie zatruwac.

3jvz8ribeqwvt6ck.png

Anna_25 jak wizyta wczorajsza? :) Bo chyba nie napisala Ania nic po wizycie no nie dziewczyny?
Już piszę [emoji4]
Szyjka gładka i rozwarcie na 2 cm [emoji4]
Mam dotrwac do 24.01 i wtedy będzie wywoływany poród, bo mam wód płodowych mało. Chyba, że ich ilość przestanie się zmniejszać, wtedy wywoływanie 31.01. Malutka ma wagę między 2600 a 2900,wiec ok na ten tydzień. Zaciskamy nogi do piątku, wtedy będę wiedzieć jak się sprawy mają

5djy3e3kpgua6zwe.png

Już piszę [emoji4]
Mam dotrwac do 24.01 i wtedy będzie wywoływany poród, bo mam wód płodowych mało. Chyba, że ich ilość przestanie się zmniejszać, wtedy wywoływanie 31.01. Malutka ma wagę między 2600 a 2900,wiec ok na ten tydzień. Zaciskamy nogi do piątku, wtedy będę wiedzieć jak się sprawy mają

5djy3e3kpgua6zwe.png
Anna, to super. Mala juz nie taka najmniejsza, da sobie rade w razie czego. Zaciskaj te nogi, zeby jeszcze te 10 dni dotrwac ;-)

Raju... Laski - jestescie na walizkach, noe moge sie doczekac Waszych maluchow :-D

3jvz8ribeqwvt6ck.png

Już piszę [emoji4]

5djy3e3kpgua6zwe.png

To ty zaciskaj nogi a ja kciuki za Ciebie i malutką :)

Aniu a ktory to tydzien u Ciebie? super ze wszystko dobrze[emoji5]
ja wstawilam chyba ostatnie juz pranie. jutro wyprasuje pieluchy i ta posciel na zmiane i poszewke od poduszko do karmienia co sie piora wlasnie. zaraz dopakuje do walizki szlafrok i chyba wszystko mam hmmm. walizka jak na miesiac no ale co ja na to poradze ze rzeczy poporodowe maja takie gabaryty.... oooo jeszcze wode i herbate sobie spakuje[emoji5] jak mnie szybciej nie zlapie to w piatek na 100% mala bedzie juz z nami[emoji5]
kurde ja tu ostatnie dni w dwupaku a maly daje popalic.... masakra wczoraj ze zmeczenia zasnal przed 19 bez jedzenia i kapieli a o 1 wstal glodny jak wilk to dalam mu mleko i bawil sie do 3:30.... w dzien jak nie spi to taka maruda ze jobla idzie dostac z nim. znowu Wam marudze....mam nadzieje ze wszystko bedzie bez kkmplikacji i szybko dojde do siebie i ze przestana bolec mnie kolana! jak kucne to dzwog trzeba zeby mnie podniesc.
milej niedzieli my juz po sankach i karmieniu kaczek w parku. aaaaa pakiet internetowy mi sie konczy w tel. . a nowy dopiero 24 albo 25 bedzie

reklama
Do góry