Wiiktoriiaaa
Fanka BB :)
Chyba zdrowsza bede jak tylko tu bede zagladac. Tyle zlych wiesci na sierpniowkach :-(
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wczoraj jedna pojechala na usg bo bolal ja brzuch okazało się że serduszko nie bije od 2 tyg. Dzisiaj ten sam przypadek praktycznie. Plus wczoraj jedna dziewczyna byla na prenatalnych i kiepsko wyszlo. A wcześniej tez sie przewinely chyba z dwie straty, krwawienia. Pff nie na moje nerwy tyle zlych wieści :-(A co tam się dzieje na sierpniowkach?
Już piszę [emoji4]Anna_25 jak wizyta wczorajsza? Bo chyba nie napisala Ania nic po wizycie no nie dziewczyny?
Anna, to super. Mala juz nie taka najmniejsza, da sobie rade w razie czego. Zaciskaj te nogi, zeby jeszcze te 10 dni dotrwac ;-)Już piszę [emoji4]
Szyjka gładka i rozwarcie na 2 cm [emoji4]
Mam dotrwac do 24.01 i wtedy będzie wywoływany poród, bo mam wód płodowych mało. Chyba, że ich ilość przestanie się zmniejszać, wtedy wywoływanie 31.01. Malutka ma wagę między 2600 a 2900,wiec ok na ten tydzień. Zaciskamy nogi do piątku, wtedy będę wiedzieć jak się sprawy mają
Już piszę [emoji4]
Szyjka gładka i rozwarcie na 2 cm [emoji4]
Mam dotrwac do 24.01 i wtedy będzie wywoływany poród, bo mam wód płodowych mało. Chyba, że ich ilość przestanie się zmniejszać, wtedy wywoływanie 31.01. Malutka ma wagę między 2600 a 2900,wiec ok na ten tydzień. Zaciskamy nogi do piątku, wtedy będę wiedzieć jak się sprawy mają