reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
A co tam się dzieje na sierpniowkach?

zrz63e5eihevjza5.png

A co tam się dzieje na sierpniowkach?

zrz63e5eihevjza5.png
Wczoraj jedna pojechala na usg bo bolal ja brzuch okazało się że serduszko nie bije od 2 tyg. Dzisiaj ten sam przypadek praktycznie. Plus wczoraj jedna dziewczyna byla na prenatalnych i kiepsko wyszlo. A wcześniej tez sie przewinely chyba z dwie straty, krwawienia. Pff nie na moje nerwy tyle zlych wieści :-(

Niestety Wiki, dla mnie ta druga ciaza to tez byl stres, ciagle sie balam, ze cos pojdzie nie tak.
Ale z drugiej strony lepiej myslec pozytywnie, zeby sobie mysli nie zatruwac.

3jvz8ribeqwvt6ck.png

Anna_25 jak wizyta wczorajsza? :) Bo chyba nie napisala Ania nic po wizycie no nie dziewczyny?
Już piszę [emoji4]
Szyjka gładka i rozwarcie na 2 cm [emoji4]
Mam dotrwac do 24.01 i wtedy będzie wywoływany poród, bo mam wód płodowych mało. Chyba, że ich ilość przestanie się zmniejszać, wtedy wywoływanie 31.01. Malutka ma wagę między 2600 a 2900,wiec ok na ten tydzień. Zaciskamy nogi do piątku, wtedy będę wiedzieć jak się sprawy mają

5djy3e3kpgua6zwe.png

Już piszę [emoji4]
Mam dotrwac do 24.01 i wtedy będzie wywoływany poród, bo mam wód płodowych mało. Chyba, że ich ilość przestanie się zmniejszać, wtedy wywoływanie 31.01. Malutka ma wagę między 2600 a 2900,wiec ok na ten tydzień. Zaciskamy nogi do piątku, wtedy będę wiedzieć jak się sprawy mają

5djy3e3kpgua6zwe.png
Anna, to super. Mala juz nie taka najmniejsza, da sobie rade w razie czego. Zaciskaj te nogi, zeby jeszcze te 10 dni dotrwac ;-)

Raju... Laski - jestescie na walizkach, noe moge sie doczekac Waszych maluchow :-D

3jvz8ribeqwvt6ck.png

Już piszę [emoji4]

5djy3e3kpgua6zwe.png

To ty zaciskaj nogi a ja kciuki za Ciebie i malutką :)

Aniu a ktory to tydzien u Ciebie? super ze wszystko dobrze[emoji5]
ja wstawilam chyba ostatnie juz pranie. jutro wyprasuje pieluchy i ta posciel na zmiane i poszewke od poduszko do karmienia co sie piora wlasnie. zaraz dopakuje do walizki szlafrok i chyba wszystko mam hmmm. walizka jak na miesiac no ale co ja na to poradze ze rzeczy poporodowe maja takie gabaryty.... oooo jeszcze wode i herbate sobie spakuje[emoji5] jak mnie szybciej nie zlapie to w piatek na 100% mala bedzie juz z nami[emoji5]
kurde ja tu ostatnie dni w dwupaku a maly daje popalic.... masakra wczoraj ze zmeczenia zasnal przed 19 bez jedzenia i kapieli a o 1 wstal glodny jak wilk to dalam mu mleko i bawil sie do 3:30.... w dzien jak nie spi to taka maruda ze jobla idzie dostac z nim. znowu Wam marudze....mam nadzieje ze wszystko bedzie bez kkmplikacji i szybko dojde do siebie i ze przestana bolec mnie kolana! jak kucne to dzwog trzeba zeby mnie podniesc.
milej niedzieli my juz po sankach i karmieniu kaczek w parku. aaaaa pakiet internetowy mi sie konczy w tel. . a nowy dopiero 24 albo 25 bedzie

reklama
Do góry