reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Super że z Adą nie tak źle :) Co do brudnego inhalatora to masakra. Ja np nic nie pożyczam mojej teściowej albo bardzo niechętnie bo zawsze coś spierdzieli... Ja dbam o swoje rzeczy a o innych to już w ogóle nie wyobrażam sobie jak można taki syf oddać.

Życiowa to dietkę sobie zastosuj , a podejrzewasz co mogło Ci zaszkodzić?

reklama
Kielbasa latwo sie zatruc :-( jak kiedys zatrulam.sie parowka to przez ponad rok mnie odrzucalo

3jvz8ribeqwvt6ck.png

India bo to traumatyczne przeżycia są. .. ale szczerze yo wole zeby to bylo zatruvie niz grypa jakas... ale przy grypie by mnie nadal czyscilo pewnie, nie?

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Ja grype od zatrucia odrozniam tak, ze jesli cos zjadlam i na sama mysl o tym skreca mnie to to zatrucie, a jesli nie czuje, ze cos mi zaszkodzilo to jelitowka jakas

3jvz8ribeqwvt6ck.png

India to mam 100%zatrucie bo na sama myśl o jedzeniu mi niedobrze... Jejku zostala mi ostatnia noga kucyka pony do zrobienia i ostatnia noga konika... i nie mam weny haha

reklama
Do góry