reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

A jakie są negatywne? [emoji14] bo ja to w sumie same pozytywy słyszałam aaaa no i później psikalam wodą morską i odciagalam resztki ;)

Jejku jak mnie boli żołądek przeokrutnie :(

reklama
Z negatywow to, ze poza dzialaniem immunologicznym mleko sklada sie z bialka i tluszczow,.ktore sa pozywka dla.bakterii i moze spowodowac to stan zapalny. No po prostu to jedzenie.

3jvz8ribeqwvt6ck.png

No tak to pierwsza myśl haha dlatego później czyscilam nosek.
A slyszalyscie i dodawaniu mleka do kąpieli? Kurde laski niektóre wszędzie swoje mleko dodja. Mi by było szkoda dociagac po to żeby dodać do wody xd

Dzieki dziewczyny. Bo juz sama nie wiedzialam, z ostatniej miesisczki wychodzi 10t5d a na tym zdjęciu z usg jest 11w1d. :-) ale przyspalam :-o

India niektórzy ludzie to brudasy i nie dbają o cudze rzeczy. Tez znam tak takich.

No wlasnie Wiki, ja to w szoku jestem do teraz. Nie umiem tego pojac najzwyczajniej.

Najwyrazniej Twoj fasolek jest wiekszy o kilka dni :-)

3jvz8ribeqwvt6ck.png

India inhalacje bym odpuscila bo splynie jej to na tylną ścianę gardła i oskrzela. I na bank bdzie kaszel.
Ja wzięłam fiolke po soli fizjo wyciskalam mleko dosłownie 6kropelek i je wessalam do buteleczki i po 2 kropelki do dziurki kropilam i po 5 min kladlam na brzuszek :) 3dni i po Katarze :)

Prześlij trochę tego mleka , bo mi ten katar nie przechodzi ;)
Sama dla siebie się nad inhalatorem zastanawiam... bo zaczynam mieć chrypkę i drapie i nie wiem czy lada moment mi się kaszel nie zacznie

reklama
Do góry