Bylismy na wizycie, tragedii nie ma, bo uszy czyste, gardlo ladne i osluchowo tez ok.
Na goraczke czopki, na katar inhalacje z soli.fizjologicznej, gripstop, inhalol zakroplony w poblizu. Jak dojdzie kaszel to stodal, a jak zaropieja oczy to antybiotyk jakis. No i do lekarza, jesli sie bedzie pogarszalo.
Ale sie wkur.... z M... Jakis czas temu pozyczylismy znajomemu szwagra nebulizator, bo jego dzieciak potrzebowal. No i odebralismy go i nie uzywalismy od tej pory. Wyciagamy dzis, zeby malej wlaczyc, a on caly usyfiony i obklejony jakims syropem i pepno brudow do tego i sierci jakiegos stworzenia, do tego stopnia obsmarowany, ze z pudelka nie moglismy wyjac, bo soe skleil i.musielismy rozdzierac. No co.za SWINIE!!!!!! jak mozne nie miec za grosz kultury osobistej???? Brak mi slow normalnie..... Syf i zaraza
Z milszych rzeczy, mi po ciazy jakies pol.kilograma zostalo - pewnie mleko, ale ja cwiczylam i zaczelam.biegac.
I ja tez grzesze, bo sie obzeram slodyczami, ze wzgleu na Ade nie tykam.juz czekolady, ale herbatniki, drozdzowki.owszem. nie umiem przestac.
Wiki, Dora Ci dobrze wyjasnila, na USG moze pokazywac inny tydzien, bo maluch jest np woekszy, dluzszy itp
Ja tygodnie liczylam od pierwszego dnia OM
Nie wiem co mialam jeszcze napisac, bo na raty Was czytalam dzosiaj...
Acha, ja uzywalam stanika do.karmienia, ale juz przerzucialm sie na moje push upy ;-)