reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Zyciowa wspolczuje. Oby to nie wirus jakis.

U nas nocka.wzgledna, troche pospalismy. Ada wstala z zapachanym nosem i ma wysoka temoerature. Oczy zaczerwienione. Biedna

3jvz8ribeqwvt6ck.png

Biedna Ada dobrze ze chociaż trochę pospała, Bez lekarza się nie obędzie :(
Dużo zdrowia od wirtualnej cioci :*

reklama
Dorcia- ładne Franek i Antoś , strasznie w modzie w Polsce ;) ja mam 3 kolezanki co mają antosia i 4 franka , mają od 0 do 2 lat :-)
U mnie moja Julia miała byc Filip jakby był chłopiec , moj Marcel miał byc Alicją , jakbym była dziewczynka , a Milena jakby chłopcem byla to byłby Milan ;-) .....
Ja w 20 tyg tez juz miałam bombę jak kulCia :-) ale to nie chodzi o szczupłość chyba bo ja ważyłam zawsze przed ciążami i po ciazach 54kg a brzuchole w ciazy miałam jak na bliźniaki ogromne .
Ja przytyłam w tej ciazy 20 kg , przy porodzie poszło odrazu 10kg , ido tej pory 4kg , jeszcE 6 zostało :-/

India - jak Ada ?

Życiowa - biedulko co ci jest ?

To wstawiam i moj do porównania : 12 tc i 20 tc , i końcówka jakaś chyba 36tc [emoji4][emoji5]

904c1ed6041d7335704641df731b1219.jpg
4b15ec43057af8ddfaa20cdbe4bf4342.jpg
079d907131e510fc1ad10e95780261a1.jpg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Hej kochane :)
My właśnie wracamy z 2 dniowej wizyty u mnie w domu. Wikt Mama nam taki naszykowała,że o jedzenie na najbliższe 2 tygodnie martwić się nie muszę . Kto reflektuje na pierogi a kto na bigos?:)
Dora super,że chłopiec potwierdzony :)
Wiki Dobrze,że wszystko ok :)
Nuśka ja też się zastanawiałąm nad kupnem tego do karmienia biustonosza i poszłam ostatnio do sklepu przymierzyć i stwierdzam,że to nie dla mnie. Ja mam też spory biust i jak to założyłam to cycki mi latały jak głupie. Nie kupuję tego wcale. Mam 3 takie typowo sportowe,szału nie ma bo nie trzymają tak jak normalny usztywniany stanik ale już wolę to z dwojga złego :)

Piękne te wasze brzuszki :)
Tylko mój brat, który mnie dawno nie widział, na mój widok powiedział, ale masz brzuch ;) ale to młody chłopak.
Mój mąż mówi do mnie mała ciężarówka, albo chudy brzuchacz :) i ciągle coś do jedzenia przynosi.
Śmiał się, że nie miałam siły na fotel wejść, to mu mówię, że musi ze mną chodzić i będzie mnie wsadzał ;)

Dora Ty to będziesz laska moment po porodzie ;)

zrz63e5eihevjza5.png
Nadziejka mogę się rozkręcić jeszcze :) poza tym w moim wieku to już trudniej się kg zrzuca
Chociaż moja mama też tak stwierdziła. Ostatnio jak była to składałyśmy pranie i mam taką bluzkę wąską może ze dwa razy w niej latem byłam. I mówię, że pewnie w niej już nie pochodzę to żeby do szafy nie wkładać, to stwierdziła, że na bank jeszcze się przyda.

reklama
Do góry