reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Dora będziesz laska zobaczysz ;)
Ale fakt może Ci wyskoczyć pod koniec brzucholek;p

Laski powiedzcie mi czym dobrze wybielic zeby ? Tylko nie odsylajcie mnie do dentysty; p

zrz63e5eihevjza5.png

reklama
Dora fajnego masz męża. Mój mówi do mnie wczoraj tak " ja nie chce nic mówić ale opychasz się plackiem na noc, a dupa rośnie." w nocy go obudziłam żeby mi pomógł i dał Magdzie esputicon, a jak się kładłam to jeden kawałek placka znikł, zostały okruszki[emoji1]

Ania chyba masz rację z tą apteką gemini. Zrobiłam zamówienie we wtorek,zapłaciłam przelewem i dopiero teraz dostałam maila,że zamówienie zostało wysłane. Na drugi raz wybiorę pobranie :)

Dora będziesz laska zobaczysz ;)
Ale fakt może Ci wyskoczyć pod koniec brzucholek;p

Laski powiedzcie mi czym dobrze wybielic zeby ? Tylko nie odsylajcie mnie do dentysty; p

zrz63e5eihevjza5.png

Ja przed ślubem używałam pasty dla palaczy clinomyn ( chociaż nie paliłam nigdy) Na takie osady z herbaty, kawy pomogło.
Mam nadwrażliwe zęby i nie mogę tych wszystkich mocno wybielających. Słyszałam od znajomej, że blanx jej fajnie wybieliło. Zależy co na zębach siedzi, kamień np warto u stomatologa usunąć.
Miałam iść przed ciążą i nie poszłam

Hej kochane :)
My właśnie wracamy z 2 dniowej wizyty u mnie w domu. Wikt Mama nam taki naszykowała,że o jedzenie na najbliższe 2 tygodnie martwić się nie muszę . Kto reflektuje na pierogi a kto na bigos?:)
Dora super,że chłopiec potwierdzony :)
Wiki Dobrze,że wszystko ok :)
Nuśka ja też się zastanawiałąm nad kupnem tego do karmienia biustonosza i poszłam ostatnio do sklepu przymierzyć i stwierdzam,że to nie dla mnie. Ja mam też spory biust i jak to założyłam to cycki mi latały jak głupie. Nie kupuję tego wcale. Mam 3 takie typowo sportowe,szału nie ma bo nie trzymają tak jak normalny usztywniany stanik ale już wolę to z dwojga złego :)

Ja się właśnie zastanawiam, czy nie kupić sportowego i na noc nie zakładać, bo moje żyją własnym życiem i się rozjeżdżają mega i mnie wkurzają.

reklama
Do góry