reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Dora będziesz laska zobaczysz ;)
Ale fakt może Ci wyskoczyć pod koniec brzucholek;p

Laski powiedzcie mi czym dobrze wybielic zeby ? Tylko nie odsylajcie mnie do dentysty; p

zrz63e5eihevjza5.png

reklama
Dora fajnego masz męża. Mój mówi do mnie wczoraj tak " ja nie chce nic mówić ale opychasz się plackiem na noc, a dupa rośnie." w nocy go obudziłam żeby mi pomógł i dał Magdzie esputicon, a jak się kładłam to jeden kawałek placka znikł, zostały okruszki[emoji1]

Ania chyba masz rację z tą apteką gemini. Zrobiłam zamówienie we wtorek,zapłaciłam przelewem i dopiero teraz dostałam maila,że zamówienie zostało wysłane. Na drugi raz wybiorę pobranie :)

Dora będziesz laska zobaczysz ;)
Ale fakt może Ci wyskoczyć pod koniec brzucholek;p

Laski powiedzcie mi czym dobrze wybielic zeby ? Tylko nie odsylajcie mnie do dentysty; p

zrz63e5eihevjza5.png

Ja przed ślubem używałam pasty dla palaczy clinomyn ( chociaż nie paliłam nigdy) Na takie osady z herbaty, kawy pomogło.
Mam nadwrażliwe zęby i nie mogę tych wszystkich mocno wybielających. Słyszałam od znajomej, że blanx jej fajnie wybieliło. Zależy co na zębach siedzi, kamień np warto u stomatologa usunąć.
Miałam iść przed ciążą i nie poszłam

Hej kochane :)
My właśnie wracamy z 2 dniowej wizyty u mnie w domu. Wikt Mama nam taki naszykowała,że o jedzenie na najbliższe 2 tygodnie martwić się nie muszę . Kto reflektuje na pierogi a kto na bigos?:)
Dora super,że chłopiec potwierdzony :)
Wiki Dobrze,że wszystko ok :)
Nuśka ja też się zastanawiałąm nad kupnem tego do karmienia biustonosza i poszłam ostatnio do sklepu przymierzyć i stwierdzam,że to nie dla mnie. Ja mam też spory biust i jak to założyłam to cycki mi latały jak głupie. Nie kupuję tego wcale. Mam 3 takie typowo sportowe,szału nie ma bo nie trzymają tak jak normalny usztywniany stanik ale już wolę to z dwojga złego :)

Ja się właśnie zastanawiam, czy nie kupić sportowego i na noc nie zakładać, bo moje żyją własnym życiem i się rozjeżdżają mega i mnie wkurzają.

reklama
Do góry