reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Dziewczynki okazało się że te krostki to potówki[emoji23]

Moja jest bardzo ciepla, a widzac, ze ma katar mierzylam co jakis czas temprature stad wiedzialam, ze goraczka.
Moja tez czesciej ma zimne raczki niz cieple, a kark zawsze cieply.

3jvz8ribeqwvt6ck.png

India byłyśmy na spacerze i po zostawiłam ją w body z krótkim i body z długim, skarpetki podkolanówki i ocieplane półśpiochy. Paweł ją rozebrał, a tam znowu ta wysypka. Mówie mu, że wczoraj też to miała, a on że to potówki bo mają białe końcówki.
A wczoraj ojciec mocno palił, ja zapomniałam grzejnik wyłaczyć ot i gotowy kłopot...

Jak nocka?

Ja dziś wyjątkowo bardzo wcześnie.. . Cała noc bolał mnie żołądek :( od godziny rzygam jak kot :( I dalej boli... musiałam uciec od chłopaków. Zrobiłam sobie herbatę i siedzę pod kocem... oby mi przeszło :(

A potowki nie pp winny być wypełnione wodą?

Wiki potowki dziecko dostaje jak mu za gorąco i się spoci. Trzeba tego pilnować żeby się stan zapalny nie zrobił.

Życiowa coli się napij może?

atdctrd8ammce1aq.png

Anka i sok z żurawiny taki 100% z apteki jest mega nie smaczny, ale skuteczny.
Ja to piję praktycznie codziennie. Rozrabiam z wodą i mi pomaga. A schodzi mi właśnie jakiś piasek z nerki. Szczawiany mi w moczu wyszły wiec teraz na bank wiem że to od tego ból był.

Życiowa trzym się. No kola dobra na takie akcje i pokrzywa bo mięta to nasila wymioty jeszcze. I suszone jagody dobre. Coś ci siadło na żołądku.

reklama
Zyciowa wspolczuje. Oby to nie wirus jakis.

U nas nocka.wzgledna, troche pospalismy. Ada wstala z zapachanym nosem i ma wysoka temoerature. Oczy zaczerwienione. Biedna

3jvz8ribeqwvt6ck.png

Do góry