reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Dzieki Violu[emoji8]

India zapewne:) nie ma to jak starszy brat, zawsze obroni;)

Oo właśnie kciuki za wizyty.

reklama
KasiaMarysia na sierpniowkach dziewczyny pisały o tym kaszlu przy skazie. Parę dzieckow ma i właśnie pisało ze prócz wysypki kaszel występuje. Mój brat tez miał skaze zresztą i bratanek.

atdctrd8ammce1aq.png

KasiaMarysia - ja bym na twoim miejscu zrezygnowała z kp natychmiast , dziewczyny maja racje ! Przecież jej źle napewno ją swędzi to wszystko , i jeszcE zostaną jej skazy i blizny jak tak bedzie cały czas .:-(
Dorcia - padłam z twojego meza [emoji23]musi zobaczyć małego i wybierze imię , No tak musi zobaczyć jakie imię mu do twarzyczki pasuje :-)
Wiki i Anna powodzenia na wizytach [emoji1360][emoji1360][emoji1360][emoji5][emoji5][emoji5]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

No chyba tak ;)
Luzik sama wybiorę, dam mu dwa do wyboru jedno to konkretne a drugie jakiś Bdzigost albo Cieszygor i nie będzie miał wyjścia :)
Z resztą mój mąż i tak się zwykle daje przekonać i jest po mojemu ;)

Dziewczyny na ciemieniuche to oliwa albo dobre masło. Nasmarowac główkę na pół godziny przed kąpielą i założyć czapeczke i umyć głowę. W trakcie mycia i po dobrze wyczesanej. po kilku dniach przejdzie

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Radek tez mial.malo.
To co.Ada miala na poczatku to dla.mnie hardcore byl, na szczesxie juz ma mniej i tak jak piszesz wyczesywac trzeba regularnie.

3jvz8ribeqwvt6ck.png

reklama
Zachustowalam Ade i poszla spac, a nie dawno.wstala po 2,5 godzinnej drzemce. Nosek sie jej.zapycha i chyba ma gorsze samopoczucie. Wyglada na to, ze ja zarazilam. Oby jej sie na krtan nie rzucilo, bo ja chrypie, a wysokich dzwiekow w ogole nie wymawiam. Mam tak dziwny glos, ze mala patrzy sie z konsternacja jak cos mowie... Bo jej ten glos do mnie nie pasuje

3jvz8ribeqwvt6ck.png

Do góry